Sayfa 650/998 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    CHP ya da özgür özel in seçimi kazanması sürpriz olamaz ki. Akp işçi memur asgari ücretli çiftçi hayvancı sanayici tüm katmanların fişini çekti. Bu durumda akp nin barajı geçmesi sürpriz olur. Ama bizdeki zekâ seviyesi akp yi hala ikinci parti gösteriyor. Bunu sandıkta göreceğiz bu şartlarda bugün seçim olsa akp nin iktidara geldiği döneme çok benzer. Akp %10 civarına inmesi sürpriz olmaz. Mevcut sağ yada merkez partiler içinde yeni bir partiye ihtiyaç var. Yavuz Ağıralioglu partiyi açıklayacak ay sonunda. Bana göre akp den oy koparan her parti iyidir. Erbakan'ın oğlu, iyi parti vs akp den kopan her oy kazanç. Gençlerin arttığı morlukların azaldığı bir Türkiye de CHP %35 bandına rahat oturur.
    Salih ben senin gibi düşünmüyorum neden düşünmüyorum,
    1 Anayasal bir mesele var kimsenin konuşmadığı
    ama bir şekilde çözülmesi lazım iktidar açısından, bu nasıl olacak göreceğiz.

2 senin yazdıkların bugün seçim olursa doğru olur seçim günü MB banknot matbaası mesai yapar uçan kuşun bacağına para takar, bak gör emekli maaşını 50 k bile yapar, sen de gidip AKP ye oy verirsen şaşırmam o gün ,ne dersin, 50k iyi para

çok kişi şöyle der mi "gene ne varsa Reis te var "
    yoksa demez mi?
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Salih ben senin gibi düşünmüyorum neden düşünmüyorum,
    1 Anayasal bir mesele var kimsenin konuşmadığı
    ama bir şekilde çözülmesi lazım iktidar açısından, bu nasıl olacak göreceğiz.

2 senin yazdıkların bugün seçim olursa doğru olur seçim günü MB banknot matbaası mesai yapar uçan kuşun bacağına para takar, bak gör emekli maaşını 50 k bile yapar, sen de gidip AKP ye oy verirsen şaşırmam o gün ,ne dersin, 50k iyi para

çok kişi şöyle der mi "gene ne varsa Reis te var "
    yoksa demez mi?
    Bunu yiyen çok olur. Bu adam yapar mı yapar yiyen olur mu yerler. Ama yinede kazanamaz.

3. 50 k maaşı seçime iki üç ay kala yapsa herkes aynı maaşı alsa merkez Bankası matbaası yanmaz mi. Memurlara da en az 100 verecek. 3 trilyon emekli maaşı üç ayda. Sıcak para anında uçar. Önce kuru 60 -70 yapman lazım. Sıcak para zararına çıkar ya da yeni faizle ana parasını kurtarmaya çalışır. Ama çıkacam derse yastık altı ve yabancı çıkışı altından kalkarsa olur. Ama diki çarşafa dolaşırsa sıfırlar geçer.

4. Ne kadar yazsak boş.Hiç bir şey değişmiyor
    Anlaşıldı son çare.Doğaüstü güçler.

3 vakte kadar 3 keşiş Kargaları çağıracak.
    Her karga birer elma hediye edecek.
    Elmayı sakın yeme.Elmayı yiyenler elenecek.

https://www.youtube.com/watch?v=WE9NE3IXol4
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5. Kılıçoğlu diyordu 428 milyar dolar çalındı. Sadece covid den buyana devletin kayıt dışı vergi yada alamadığı vergiler 10 trilyonu geçer bu da Kılıçoğlunu doğruluyor. Sorun bu para içerde mi dışarda mi. Bildiğim tek şey seçimden sonra bu para içerdeyse bile burada olmayacak. Seçimden sonra mit ile onları teker teker toplayıp getirmek gerekiyor. Onun için tüm dünya ile barışık olmak lazım. Bu süreçte kim ne ister orası da zaafımız olur. Bunu yapabilirsek iyi olur. Ama yapamazsak ülkenin düzelmesi 25 yıl rahat sürer.

MeHaPe'nin 2001 yılında baraj altında kaldığını da gördük, ülkücülerin hızlı olduğu zamanlarda (1970'ler) % 3-5 oy alırdı, bu partinin şu zamanda % 10 altına düşmemesi ilginç.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahali domuz eti pahalı zannediyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Size bir soru ykb neden bankayi satmak istedi?

Sayfa 650/998 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •