Sayfa 853/2404 İlkİlk ... 35375380384385185285385485586390395313531853 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 19 kişi okumaktadır. (5 üye ve 14 ziyaretçi)
    mert45, alıkun+, Rock'n Roll+, rosense+, sinterklass+

14 ziyaretçi ..rosense hocam dövelim mi bunları ..zuhahahahaaaa
    Vallahi o kadar GICIK oluyorum ki bu MİSAFİR leşlerine

2.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    satış için hedef değerine 700 puan kaldı x100 de .. bugün 108 üstüne atarsa satışın eli kulağında bence... ayrıca zirveyi çift tepe yapma ihitimali de .. rosense hocam grafiklerde iyisin ..bir inceleyebilirmisin...
    kardeşim çeviriyorum döndürüyorum Bu adamların bir planı var ama ne Ben tahmin edebilseydim BOLCA para kazanırdım

3.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    günaydın mert hocam ..hosşgeldin..
    Günaydın R&R hocam ..hoş buldum
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    YALNIZ DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN KONULARIN BAŞINDA BU ECNEBİLER BİZE KOLAY KOLAY PARA VERMEZLER ..
    citi ml goldman gibi Şirketlerin banka değerlemelerini arttırım yapması anlaşılacağı üzere daha dikkat etmek gerekecek satma saati gelmişte olabilir ?
    Sizlerde farkındasınız değilmi ? Yıllardır aynı boktan taktiği defalarca yaptılar.
    Öncelikle not indir endeksi kopar not arttır milletin eline ver, al tavsiyesi ver malı bas vs vs ne bu adamlardan çektiğimiz yahu ...

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Vallahi o kadar GICIK oluyorum ki bu MİSAFİR leşlerine
    Öyle deme hocam ...rahat ol ...serbest ol
    Hayat hoş gerisi boş

6. 133525 vurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ulennnnnnnnnn vurrrrrrrrrrrrrrrrrr kırbacıııııııııııııııı
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    rosense hocam grafiklerde iyisin ..bir inceleyebilirmisin...
    Sosyal medyada tanıyıp konuştuğum çok eskilerde forumlarda yazan dostlarımızdan LEVENT hocamın Grafiklerini paylaşayım sizlerle onlar bu işin UZMANI ...

8. dolar bazlı hedefimiz aynı imiş ... bugün ya da yarın ..yarına bırakırlarmı bilemem ...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Sayfa 853/2404 İlkİlk ... 35375380384385185285385485586390395313531853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •