Bütün haber kanalları veriyor durum itrail için vahim sadece askeri üs değil bir çok yere saldırmış.
Bütün haber kanalları veriyor durum itrail için vahim sadece askeri üs değil bir çok yere saldırmış.
Cocukken bir tekerleme gibi birsey duymuştum mademki ermenisin istemeden vermelisin, madem ki Rumsun biraz içinde dursun... Bu arada Rum ver Ermeni arkadaşları tenzih ederim. İyi insan ve kötü insan vardır benim gözümde
Politika ve söylemler şaka gibi oldu. İnsanlar artık güvenmiyor, yoksa 750 de verir 1500 de verir
muhtemelen mecliste 100.000 150.000 olur
olmazsa baktım kartlarıma birinin limiti 1.000 tl
biri 100.000 tl biri 240.000 tl
240lık duru
100 lük 99 a iner
bu fikri ortaya atan bürokrat kimse onun anasını ermeniler ayrı rumlar ayrı bellesin
bu vergileri eleştirenlere rum ermeni pkk lı fetöcü diyen adamı
dünya alem belllesin
devleti soydular soydular
dolaylı yoldan toplanan vergilerle milleti soydular
para kalmadı
baktıalr mama bitti
2 yıldır direk milleti soyaya başladı hırsız sürüsü
bir halt olacağı yok.
müslüman topraklarında dedesi babası şehit olmuş bu vatan için can vermiş insanlara.. vermeyen ermenidir. yunandır demek.
abi ben atayizim cidden para isteme şekilllerine ben üzüldüm.. samimiyim...
din artık yani din algısını milliyetçi damarlara basarak öyle hedefe koyuyorlarki çokbüyük ahlaksızlık.
...
depremde fakir ailenin çocukları... oyuncaklarını yolladı gönderdi bu millet...
.....
böyle kutuplaştırıcı bölücü şeylere gerek yok..
güzelce anlat.. projeni koy. millet iki katınıda verir.
ama işte.. ne desek boş.
..................
bu arada ahaber dışında katil israilin genel kurmay başkanının öldürüldüğüne dair haber bulamıyorum
kim dedi el cezire ve cnn verdi haberi diye
ahaber izleyip mi veriyonuz haberleri
hani ilk kez bi haberide doğru versin diye bekliyorum ahaberden
umarım temennilerle haber yapmıyordur.
bir halt olacağı yok.
şu anda iyi parti dahil (sadece zafer şimdilik hariç) şu ülkede ben milliyetçi bir partideyim diyen herkes ülkeyi satanlara hizmet etmektedir.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri