Yukarıda gapler bırakarak düşüyor, yakın gapler 46-42-36, savunmasız bırakılan tahtaların kaderi, arkasında Hakan Kocaer gibi bir kodaman olmasına rağmen tepeye göre sermayenin yarısını bitirdiler, 69'dan 34'e, helal olsun sana, %100 çıkacak da millet parasını kurtaracak, yarı fiyatında, üstüne enflasyonu kuru koy.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
12 ,5 milyon lotu ilk açıkladığı gün bunun dolandırıcılık olduğunu söyleyip 3/2 hafiflemiştim..bu bildiginiz tahtada patron satışı.bedava halk kredisi kullandı.spk ya şikayet edelim arkadaşlar başka seçenek yok.açıklasın bakalım hangi kuruma satmış?.tahtada patron dolandırıcılığı var!.bu saatten sonra bu hisseye güzelleme yapanda patronun adamıdır,piyonudur.
Patronun yabancı sermayeli kurumsal yatırımcı ibaresine aldandım, bu kadar açık yanıltıcı bir bilgilendirme olacağını hiç sanmadım, hala yeni şeyler öğreniyoruz.
Hisse düşük hacimlerle büyük düşüyor, düşürülüyor, endeks normalleşirse toparlanması da hızlı olur.
Hocam gece yarısı bile atılan kap'larla ve hemen sonra ürkütmeden ciddi satışlarla niyetin ne olduğu çok açıktı.ki o zaman endex bozuk degildi.bildiginiz patron tahtası.yurt dışında ayrı bir şirket kurup tahtadan hortumladığı paraları vergiden kaçırmak için orda topluyor..
Yoksa şirketin işlerinde bir sorun yok ama patron dolandırıcılığa son vermedikçe hisse çöp kalmaya devam eder ..ytd
Zaten bir hissede faaliyetlerden daha çok patron konuşuluyorsa ondan bir hayır beklenemez, bunu Cemts-Bucşm'de de başka hisselerde de gördüm.
Her gelen olumlu haberle mal çaktılar, hiç bir zaman gelen haberle üstün koymadı. Hissesi yarı fiyatına düşmüş Kocaer yönetimi yatırımcısını koruma yükümlülüğünü yerine getirmiyor tam aksine zarar sebep oldu oluyor, bir an önce çeki düzen vermeli, itibar giderse bir daha zor geri gelir.
Maalesef ben de başka bir patron hissesi olan Miatk'te yakalandım. Benzer gelişmeler onda da oldu. Ancak, onun konusu üretim olmadığı için favök ve net kar marjı yüksek. Birkaç çeyrek içerisinde zararımın bir miktar daha azalacağını tahmin ediyorum. Ancak, Kocaer'de açık bir manipülasyon dönüyor. Patron hisseye sahip çıkmak istese açıklar 1 milyar TL bedelli bir geri alım programı. Nihayetinde yukarıdan satılmış milyonlarca lot var. Bugünkü kapanışla biler F/K'sı 39. Her şey F/K değildir tabii ama 664 milyon dolar piyasa değeri de abartılı görünüyor ki piyasa tepki vermiyor. Yapılacak tek şey asla maliyet düşürme alımı yapmadan ve zararına satış yapmadan beklemek gibi görünüyor. Ben miatk'te öyle yapıyorum. Bir örnek vereyim. Benim portföyde GLYHO var. BIST'te kendi alanında dünyada bir numara olan tek şirket. Dünyada 26 farklı kruvaziyer limanı işletiyor. Birçok iştiraki var. Consus enerji, naturel gaz, global menkul değerler, istanbul portföy vb. Bu holding bile bu düşüşte 300 milyon dolardan fiyatlanıyor. Yanlış anlamayın beni lütfen.
Aynen katılıyorum bedava halk kredisi kullandılar, patron satışı haberi kaçıp kurtulmalıydık ama malesef aldandık çıkmadık. Patronun sattım dediği fiyattan satıp kurtulcaktık. Her attıkları kapta hafif yükseltip çaktılar malı, suç bizde her defasında burdan döner diye satmayıp bekledik büyük zarar ettik, olan oldu bu saatten sonra beklemekten başka yapacak bişey yok ana parayı kurtaran kaçsın ne diyeyim ortolama 45 43’ü geçsin üçe beşe bakmadan satıp çıkacağım buda kulağımıza küpe olsun, patron satışını duyduğunda hemen sat ve kurtull.YTD
Yer İmleri