Sayfa 373/377 İlkİlk ... 273323363371372373374375 ... SonSon
Arama sonucu : 3010 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1. Bilindiği üzere şirketimizin rüzgar enerjisi endüstrisi sektöründe ve diğer faaliyet alanlarında satış ve pazarlama çalışmaları kesintisiz olarak sürdürülmektedir.

Bu çerçevede Şirketimiz tarafından Martifer - Construções Metalomecânicas, S.A.Ticaret unvanlı müşterimize verilen teklifler onaylanmış bulunmaktadır. Konu üretimlerimiz müşterimizin Portekiz'de yerleşik üretim tesislerine sevk edilecektir. Tekliflerin toplam tutarı 640.823,56 EUR olup teslimlerin 2024 yılı dördüncü çeyrek içerisinde tamamlanması beklenmektedir.

Teklif verme sürecine ilişkin içsel bilginin açıklanması Yönetim Kurulumuzun sırasıyla 17/07/2024 tarih ve 2024/28 sayılı Kararı aracılığıyla ertelenmiştir.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.

2. Şirketimiz 07.07.2023 tarihinde yapmış olduğu KAP açıklamasında GE (General Electric) şirketiyle LOA (Onay Anlaşması) imzaladığını ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yerleşik 7 farklı firmaya kule içi ekipmanları sevk edileceğini açıklamıştır.

Bu firmalardan biri olan Broadwind firmasından tek seferde toplamda 543.936 Dolar tutarında sipariş alınmıştır.

İşbu açıklama tarihi itibariyle yapılan sözleşme kapsamında 4 farklı müşteriden 107 adet farklı PO (satınalma siparişi) ile toplamda 8.270.487 Dolar tutarında sipariş alınmış olup, bu siparişlerin 6.985.395 Dolar tutarında sevki gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.

3. Bilindiği üzere Şirketimiz ilişkili tarafımız Ateş Çelik'e (Ateş Wind Power), Nisan 2018'de yapılan çerçeve mutabakat çerçevesinde rüzgar türbinleri ve türbin kulelerinin belirli aksamlarını tedarik etmektedir.

15/2/2022 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan yeni Bilgilendirme Politikamız'da çerçeve sözleşmeler kapsamındaki dönemsel siparişlere ilişkin açıklama yapılabileceği düzenlenmiştir. Bu çerçevede Şirketimiz 2022 yılının ikinci çeyreği itibariyle Ateş Wind Power'dan hasılat beklentisini her çeyrekte açıklamaya başlamıştır.

Şirketimiz 2024 yılının dördüncü çeyreğinde Ateş Wind Power'a rüzgar türbini ve türbin kulesi aksamları ile ticari mal satışlarından yaklaşık 4.000.000 EUR hasılat elde etmeyi beklemektedir.

2024 yılı üçüncü çeyrekte elde edilen hasılat ilgili çeyreğe ait finansal tablolarımız aracılığıyla açıklanacaktır.

Kamuya saygılarımızla duyurulur.

4. Bakan Şimşek ayrıca "Çok önemli adımlar attık. 284 ürün belirledik. Bu ürünlere krediyle dünyadan ve Türkiye'den yatırımları çekmek istiyoruz. 8 ana başlık altında 30 ürün 2030'a kadar 30 milyar dolarlık destekle. Şu anda öncelikli olan yeşil dönüşüm. Yüksek teknolojili ürün üretimine destek sağlanacak.

https://www.haberturk.com/bakan-simsek-eyt-etkisinin-milli-gelire-orani-yuzde-2-3728753-ekonomi

Bütün dünya yeşil enerjiye inanılmaz yatırım yapıyor.!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

bu galata vind ve bu say rüzgar işinde iyi işler yapacaklar gibi. öyle duruyor yani.

ama işte şirket ucuz mu pahalı mı bilmek çok zor.

6 ay sonra ne yapar onu bile kestrmek çok zor.

faiz denklemi borsa rüzgarcılar. bakalım.

ben bu şirketi yandan yandan izlemeye başlayacam. nedir ne değildir bi izleyelim bakalım ne yapacak?

ytd. ha. bakalım nisan 25 e kadar nasıl ilerliyor?

borcu falan yok. ek tesis şu bu hikayesini bi inceleyelim. varsa raporunu KAP haberlerine bi bakalım. ne diyorlar acaba??

yardımcı olacak hisseyi taşıyan varsa seviniiriz paylaşımlara...

6.  Alıntı Originally Posted by Acemi1i Yazıyı Oku
    bu galata vind ve bu say rüzgar işinde iyi işler yapacaklar gibi. öyle duruyor yani.

ben bu şirketi yandan yandan izlemeye başlayacam. nedir ne değildir bi izleyelim bakalım ne yapacak?

borcu falan yok. ek tesis şu bu hikayesini bi inceleyelim. varsa raporunu KAP haberlerine bi bakalım. ne diyorlar acaba??

Hoş geldin Acemi1i, senin paylaşımlarını hektaş sayfasında da takip ediyordum. Bu sayfada o kapsamda paylaşım yapan malesef yok. O yüzden bilgi kısıtlı. Senin edindiğin bilgileri paylaşacağına eminim.

Alıntı Originally Posted by goki Yazıyı Oku
    Hoş geldin Acemi1i, senin paylaşımlarını hektaş sayfasında da takip ediyordum. Bu sayfada o kapsamda paylaşım yapan malesef yok. O yüzden bilgi kısıtlı. Senin edindiğin bilgileri paylaşacağına eminim.
    merhaba.

hektaş... ya o bi dönemdi... çok ekmeğini yedik. hala hisseye aşığım. üzülüyorum hektaş için, bi kıpırdanma görsem hep buluşmak istenen sevgili gibi....

sayaş dan bi hektaş beklememek lazım. belki olur bilemeyiz ama fazlasıyla patronun elinde patron ağırlıklı bir şirket duruyor.

ilk baktığım oranlardan halka açıklık ki 55 falan yazıyor bana göre yüksek.

demek ki piyasadan 51 ini toplasak şirkete sahip olacağız. peki bunu şirket yönetimi bilmiyor mu? öngörmüyor mu?

şirketin borcu var mı? yatırım yapıyor mu? gelecek potansiyeli nedir? 3 ya da 5 yıl tutmaya değer mi?

zamanla bi bakalım.

bir de piyasa değeri son olarak......

şişmiş mi? ucuz mu?

şirketi kaça satsalar alırız. kaça satmak isterler....?

bi etrafa soralım bakalım.... nedir ne değildir......

herkese kolay gelsin...

8.  Alıntı Originally Posted by Acemi1i Yazıyı Oku

geçen sene önce ge ile iş anlaşması kap ı geldi. Sonrasında integral raporu ve son olarak 3x kapasite artışı kapı.

O zamanlar biz sandık ki sırf GE için fabrika yapıyoruz. Mart'ta fabrikayı kurar kurmaz GE'ye full kapasite çalışacağız. Ama Fabrika Mart'ta değil Ağustos'ta açıldı. Asıl önemli olan GE'den gelen sipariş yağmıyor. 500 bin dolar altı siparişleri bildirmedikleri için GE siparişlerini de bildiremiyorlar ama ara ara toplu şekilde bildiriyorlar. En son geçen ay atmışlardı herhalde. Oldukça az. Orada bir hareketlenme görmek lazım.

Sayfa 373/377 İlkİlk ... 273323363371372373374375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •