Sayfa 15/1000 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    evet benim bahsettiğim şey aynen bu. 2023 yılında girenler belki biraz kardadır.

2024 yılında girenler komple batık ve psikiyatrist araştırıyor harıl harıl.

bu şirketler kredi bulamadıkları için halka arz edildiler. sonra da çöktüler.

ama bitti mi? hayır bitmedi. sırada mis gibi bedelliler var.

burası bist. işin gaydasını bilmezsen para yok. batan çok.
    spk ikinci turda dediğin gibi bedelliler üzerinden bu yatırımcının üzerinden geçer. Bist ve spk gerçek liyakatli ve dürüst kadrolar tarafından yönetilmediği sürece borsa adam olmaz. gerçi biste ben borsada demiyorum genelde, borsa abd deki borsadır. Zaten onu borsa olarak görünce bizimkine borsa demek haksızlık olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    sen diyosun ya burda hergün para dağıtıyorlar
    işte o dağtılan paraları toplayan sadece 15 bin kişi ))

millet dağıtıyor onlar topluyor işte
    Makinaya cetun atan kesim azaldı, bu gidişle 15bin kişiyi borsada doyuramayız sayıyı 10bine çekmemiz lazım

3. Karar Haber
    @KararHaber
    ·
    15 Eki
    İsrail basını yazdı: İsrail Başbakanı Netanyahu, Savunma Bakanı Yoav Gallant ve diğer bakanlar İran'a yapacakları saldırının kapsamı ve zamanı üzerinde anlaştı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    spk ikinci turda dediğin gibi bedelliler üzerinden bu yatırımcının üzerinden geçer. Bist ve spk gerçek liyakatli ve dürüst kadrolar tarafından yönetilmediği sürece borsa adam olmaz. gerçi biste ben borsada demiyorum genelde, borsa abd deki borsadır. Zaten onu borsa olarak görünce bizimkine borsa demek haksızlık olur.
    o hesaplar zaten fake hesaplardı yinede.. millet anasının babasının dedesini kardeşinin üzerinden hesap açtı mobil bankla.
    arzdan daha fazla lot gelsin diye.

bence arz çılgınlığında açılan hesapların hiç bir önemi yok.hesap başkasının ama alan tek kişi.

özüne dönmüş yani totelde.. en son batanlarda olursa dengeye kavşur yine akçayın dediği gibi.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    şimdi deniyor ki yabancı gelirse, giderse -se -sa,

ben tr vatandaşı olarak abd vatandaşlığı vs imkanım olsa yurtdışı senetleri alırım. ama vergi falan uzun iş.

şimdi yabancı fon bakıyorum. bulursam oradan da sepet yapacağım.

ben böyle düşünürken yabancı niye gelsin?
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Makinaya cetun atan kesim azaldı, bu gidişle 15bin kişiyi borsada doyuramayız sayıyı 10bine çekmemiz lazım
    onların bir bölümü faize kaçmıştır ister istemez eksildiler kalanları doyurması çok zor olmaz
    elden geleni yapmak lazım herifler taşmı yiyecek

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Borsanın yüzde 80’inin sahibi 15.4 bin yatırımcı
    Ocak 2024 mkk verileri

Çok dillendirilen 8 milyon yatırmcının 4 milyon 273 bini 0-10 bin liralık yatırım yapan çoğunluğu 500-1000 tl ile yeni halka arzcılar ..büyük yüzdeside fiktif hesap idi halka arz fiyaskolarından sonra çoğu mekanı terketti

Geriye kalan oranlarda aşağıda

Üstadım. Dediğiniz doğru olabilir.
    Ancak o istatistiki veri, henüz halka arz furyasının bitmediği endeksin zirvesi olan Temmuz'dan en az 6 ay önce(Ocak ayında*) yayınlanmış, kim bilir hangi tarihin verisi.
    Yukarıda @D83 hocanın da dediği ve kumar piyasasının genel işleyişinde olduğu gibi...
    "Kazandığını sananlar" katlayarak soktu sermayeyi...

Özetle 50.000 TL ortalamada buluşabiliriz sanırım
    https://www.patronlardunyasi.com/bor...borsadan-cikti

*https://www.ekonomim.com/ekonomi/bor...-haberi-723062
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8. Akcay ne zaman dönücen borsaya, bu kadar küslük olmaz

Sayfa 15/1000 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •