Çmakinasýnýn peresi çikti, datça ya mazot çýkarsa süper oLcak.
Çmakinasýnýn peresi çikti, datça ya mazot çýkarsa süper oLcak.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Hiç önemli deðil..Ýster kendin yap..ister baþkasýnýn katýldýðýn görüþü olsun...ne olursa olsun..hiç önemli deðil...
sadece piyasanýn bildiði tüm haberler fiyata dahildir..mantýðýyla...senden ORTA VADELÝ NET BÝR ÖNGÜRÜ RÝCA EDÝYORUZ.
Benim için.....aralýk alýma çok uygundur...ORTA VADELÝ OLARAK HEDEFÝM DE BURASIDIR....GÝBÝ..
HAYIR FARKLI DÜÞÜNÜYORSAK düþüncelerimi tekrar gözden geçireceðim..Ben nerede yanlýþ yaptým,diyeceðim...
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Bak böyle tane tane güzel anlat bana derdini ama þimdi elimde teknik olarak beklentimi gösteren bir graf var yalnýz bu barlarýn çalýþmasý için arz talep gerekli ( þuanda makro olarak grevdemiþ gibi düþün ) buda pazýlda boþluk yarattýðý için bir yerden ýþýk yakalamak istiyorum , iþin özü paylaþýcaðým grafýn altýný makro ile doldurmam gerekki öngörümün altý en azýndan dolu olsun.Senin nezdinde pýst 100 yukarý 2025 ortasýna kadar taþýyacak katalizörü olan varmý.Olumlu 2-3 nbirþey yazan olursa beklentimi paylaþýcam.
dansöz senin sülalendir sen adam olsan burada millete özelden küfür etmezsin hatta birinide tehdit etmiþin adamsan ogunde söyledim beni özelden tehdit .Anca buradan sallarsýn havlarsýn yalan yanlýþ pozisyonlar yazarsýn neden siz birþey yazacaðýnýz zaman bozkurt üzerinden bana ulaþýyorsunuz direk ara ben çýkarým .
Yer Ýmleri