Sayfa 26/1000 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop LX

1. Deprem yine burdayım dedi...

Tüm sallanan illerde olanlara geçmiş olsun...

Bizde istanbulda büyük bir hızla yeni konutlar dikip depreme daha çok kişiyle yakalanmak için çabalıyoruz...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Adana da ikamet eden var mı az birşey sallandık mı bana mı öyle geldi??

Çatırdı duydum ama avize rüzgardan mı sallandı bilemiyorum.
    çok geçmiş olsun......güzel ülkemin mazlum coğrafyasına ....ALLAH bu acıları bida tattırmasın ülke insanına ........bu acıları yeryüzünü fesada uğratanlara göstersin inşaaalah.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    çok geçmiş olsun......güzel ülkemin mazlum coğrafyasına ....ALLAH bu acıları bida tattırmasın ülke insanına ........bu acıları yeryüzünü fesada uğratanlara göstersin inşaaalah.....
    Saolunuz.Hergün rasarthane com u açıyorum .
    (7.7 ve 7.6 Büyük deprem sonrası ).Gözlemlediğim kadarıyla 1-Malatya2-Maraş'ın Göksun ilçesi.
    Biz uzak olduğumuz için sadece avize sallantısı ve duvardan gelen sesler gibi hissettik .
    Ama bu bir travma .Fizanda olsa gene insan tedirgin oluyor.İnsan ilk önce ister istemez çocuklarını düşünüyor.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Deprem yine burdayım dedi...

Tüm sallanan illerde olanlara geçmiş olsun...

Bizde istanbulda büyük bir hızla yeni konutlar dikip depreme daha çok kişiyle yakalanmak için çabalıyoruz...
    İstanbul'u düşünmek istemiyorum.Benim tüm ailem istanbul'da ve çok eski binada oturuyorlar.Geçen yıl müteahhit gelmiş bu binanın yapı ömrü bitti.Çürük raporu alın kentsel dönüşüme girmenizi tavsiye ederim "demiş. Ama çoğunluk karşı çıkmış.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

dün alışı abarttı şimdi kıvranıyor. elinin hiç ayarı yok.

saatliklerde boğa çekici belirmeye başladı. ekber dürzü.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Saolunuz.Hergün rasarthane com u açıyorum .
    (7.7 ve 7.6 Büyük deprem sonrası ).Gözlemlediğim kadarıyla 1-Malatya2-Maraş'ın Göksun ilçesi.
    Biz uzak olduğumuz için sadece avize sallantısı ve duvardan gelen sesler gibi hissettik .
    Ama bu bir travma .Fizanda olsa gene insan tedirgin oluyor.İnsan ilk önce ister istemez çocuklarını düşünüyor.

İstanbul'u düşünmek istemiyorum.Benim tüm ailem istanbul'da ve çok eski binada oturuyorlar.Geçen yıl müteahhit gelmiş bu binanın yapı ömrü bitti.Çürük raporu alın kentsel dönüşüme girmenizi tavsiye ederim "demiş. Ama çoğunluk karşı çıkmış.
    hocam yenisi için üstüne sanırsam bir kaç milyon istemişlerdir, onu da verecek kaç kişi vardır binada dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Geçen senenin artci depremi uzmanlara göre
    İlginç olan bu kadar geniş alanda hissedilmesi o bölgedeki depremlerin

Japonya örneği ortadayken.!!!

Bilim teknik.!!!

Akıl mantık.!!!

VarKEN.!!

Başkasına havale ederek;

Okuma üflemekle !!!
    Depremden korunamazsın.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benim gümüş longlarımda gelmiş 31,06 dan...

31,99 pozlar kapanmış...

sonra bozkurt borsaya küslük olmaz gel diyor...

bistte anca sigara izmariti kovalarız...

ay yarısı sadece gümüşte %8 koymuşum kenara...

oda çok sıkmadan...bist sizin olsun...

at hırsızları gitmediği sürece dönüş zor...

adamlar aç bir kere sana paramı kazandırır...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 26/1000 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •