Sayfa 181/484 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 3870 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Afad : Sivas ilimizde, saat 11.29’da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
    Enerji boşalması yapsa bile bu faylar aktif faylar tetikleyici özelliğe sahip

2. Sivas ve çevre illerdeki arkadaşlar, geçmiş olsun.

Tcmb politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı (beklenti: %50)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
    Sabit tutmakla yılı bitirecekler gibi.

TCMB: Para politikasındaki kararlı duruş; yurt içi talepte dengelenme, Türk lirasında reel değerlenme ve enflasyon beklentilerinde düzelme vasıtası ile aylık enflasyonun ana eğilimini düşürecek ve dezenflasyon sürecini güçlendirecektir

TCMB: Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir

TCMB: Aylık enflasyonun ana eğiliminde belirgin ve kalıcı bir düşüş sağlanana ve enflasyon beklentileri öngörülen tahmin aralığına yakınsayana kadar sıkı para politikası duruşu sürdürülecektir

TCMB: Enflasyonda belirgin ve kalıcı bir bozulma öngörülmesi durumunda ise para politikası araçları etkili şekilde kullanılacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TCMB: Kredi ve mevduat piyasalarında öngörülenin dışında gelişmeler olması durumunda parasal aktarım mekanizması ilave makroihtiyati adımlarla desteklenecektir

TCMB: Likidite koşulları muhtemel gelişmeler göz önünde bulundurularak yakından izlenmektedir. Sterilizasyon araçları etkili şekilde kullanılmaya devam edilecektir

TCMB: Kurul, politika kararlarını parasal sıkılaştırmanın gecikmeli etkilerini de dikkate alarak, enflasyonun ana eğilimini geriletecek ve enflasyonu orta vadede yüzde 5 hedefine ulaştıracak parasal ve finansal koşulları sağlayacak şekilde belirleyecektir

TCMB: Enflasyon ve enflasyonun ana eğilimine ilişkin göstergeler yakından takip edilecek ve Kurul, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanacaktır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,590
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sabit tutmakla yılı bitirecekler gibi.
    sermayesi düşükleri artık bıraksalar da gitseFaiz sabit borsa sıkıcı!
    .
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

BDDK:
    -Bankacılık sistemindeki kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 11 Ekim itibarıyla 1 trilyon 470.52 milyar TL (Önceki hafta: 1 trilyon 490.69 milyar, Yılbaşı: 2 trilyon 626.35 milyar TL)

Sayfa 181/484 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •