Artan

106,70 10 18:10
189,20 10 18:10
40,48 10 18:10
46,66 10 18:10
346,75 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

248,40 -10 18:10
29,16 -10 18:10
6,13 -9.99 18:10
138,90 -9.98 18:10
11,66 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.225.007.380,86 18:10
8.443.778.837,60 18:10
7.985.993.904,50 18:10
6.589.113.685,45 18:10
6.341.135.893,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2209 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Excuseme Yazıyı Oku
    Sayın Beşiktaşk, Değerli yorum ve açıklamalarınız için çok teşekkürler.
    Oslo'dan Selam ve Saygılar.
    soğuk oslo dan sıcak selamına tesekkurler.. . . . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    soğuk oslo dan sıcak selamına tesekkurler.. . . . . . .
    Selamlar... Ben de yağışlı bir günde karadenizin en güzel şehirlerinden biri Rize'den merhaba diyorum.. İnşallah herşeyin en güzeli GLYHO yatırımcıların olur.
    Sayın KM'nın katılmış olduğu, holding tarafından paylaşılan telekonferansı dinledim. Bu telekonferansta çok şeyler paylaşıldı, ama benim için paylaşılan bilgilerden 1-2 tanesi daha ilginç ve dikkat çekiciydi. 1'si sayın KM'nın ara ara basın yayın organlarını takip ettiği, basında her yazılan şeye inanılmaması (olumsuz yazılar için)gerektiği, bunun için de holdingin yatırımcı ilişkilerine ve kendisine(nasıl olacaksa()ulaşılması durumunda cevap vereceğini söylemesiydi. Diğer ise yanlış hatırlamıyorsam telekonferansın sonunda Naturelgaz ile ilgili söyledikleriydi. Naturelgaz konusunda Karadeniz gazı ve Türkmen gazı gündeme geldiğinde öneminin anlaşılacağını söylemesiydi. Zaten Rize'de Naturelgazın açılışının Çay_kur'un fabrikalarına LNG tedariki için açılmayacağını düşünüyordum. Yanlış hatırlamıyorsam Naturelgazın Rize'deki açılışı için 50 trilyon para harcanmış ve bu açılışı Sayın Cumhurbaşkanımız yapmıştı.
    Bu hissede artık para buldukça küçük küçük lotlarla birikim yapıyorum. Daha önce belirtmiştim, bu hissedeki ve iştiraklerindeki yatırımımı başka alanlara kaydırdım, şimdilerde ise sayın KM'nın bahsettiği, dile getirdiği yılları düşünerek hisse topluyorum(2032)Artık ya Nasip..Hayatın bundan sonra kime neyi nasıl göstereceğini bilemeyiz.
    Bir yatırımcı olarak bu hisseye yatırım yapmak holdingin 2032 yıllarına kadar belirttiği koşullardaki beklentileridir. Evet benim açımdan da herkesin açısından da 2032 çok uzun ve daha önce sayın KM ve tahta yapıcının yaşattıkları düşünülünce gerçekten çok zor..Bu zaman dilimi içerisinde ülkemizde ve dünyada yaşanması muhtemel olaylar büyük bir risk mi? evet. Ama benim bakış açımla değer... Saygılarımla...

Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Selamlar... Ben de yağışlı bir günde karadenizin en güzel şehirlerinden biri Rize'den merhaba diyorum.. İnşallah herşeyin en güzeli GLYHO yatırımcıların olur.
    Sayın KM'nın katılmış olduğu, holding tarafından paylaşılan telekonferansı dinledim. Bu telekonferansta çok şeyler paylaşıldı, ama benim için paylaşılan bilgilerden 1-2 tanesi daha ilginç ve dikkat çekiciydi. 1'si sayın KM'nın ara ara basın yayın organlarını takip ettiği, basında her yazılan şeye inanılmaması (olumsuz yazılar için)gerektiği, bunun için de holdingin yatırımcı ilişkilerine ve kendisine(nasıl olacaksa()ulaşılması durumunda cevap vereceğini söylemesiydi. Diğer ise yanlış hatırlamıyorsam telekonferansın sonunda Naturelgaz ile ilgili söyledikleriydi. Naturelgaz konusunda Karadeniz gazı ve Türkmen gazı gündeme geldiğinde öneminin anlaşılacağını söylemesiydi. Zaten Rize'de Naturelgazın açılışının Çay_kur'un fabrikalarına LNG tedariki için açılmayacağını düşünüyordum. Yanlış hatırlamıyorsam Naturelgazın Rize'deki açılışı için 50 trilyon para harcanmış ve bu açılışı Sayın Cumhurbaşkanımız yapmıştı.
    Bu hissede artık para buldukça küçük küçük lotlarla birikim yapıyorum. Daha önce belirtmiştim, bu hissedeki ve iştiraklerindeki yatırımımı başka alanlara kaydırdım, şimdilerde ise sayın KM'nın bahsettiği, dile getirdiği yılları düşünerek hisse topluyorum(2032)Artık ya Nasip..Hayatın bundan sonra kime neyi nasıl göstereceğini bilemeyiz.
    Bir yatırımcı olarak bu hisseye yatırım yapmak holdingin 2032 yıllarına kadar belirttiği koşullardaki beklentileridir. Evet benim açımdan da herkesin açısından da 2032 çok uzun ve daha önce sayın KM ve tahta yapıcının yaşattıkları düşünülünce gerçekten çok zor..Bu zaman dilimi içerisinde ülkemizde ve dünyada yaşanması muhtemel olaylar büyük bir risk mi? evet. Ama benim bakış açımla değer... Saygılarımla...
    Sayın gündem, sizi yıllardır burada yazılan yorumlar da savunmuşumdur ama beni yanlış anlamayın ben sizin artık ky olduğunuzu veya tesadüfi biri olduğunuzu düşünmüyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Sayın gündem, sizi yıllardır burada yazılan yorumlar da savunmuşumdur ama beni yanlış anlamayın ben sizin artık ky olduğunuzu veya tesadüfi biri olduğunuzu düşünmüyorum...
    Selamlar.. Bazen gülüp geçiyorum. Sayın KM hissesinde sürekli teknik yorum yapanlara. Evet gerçekten sayın KM'nın hissesinde teknik bilgiyle para kazanma düşüncesi ne kadar gerçek olabilir. Ya da sayın KM bunu yatırımcı lehinde kullanmasına ne kadar izin verebilir ki...
    Sayın Sommers benim hakkımda bu düşünceniz için üzüldüm. Halbu ki ben sayın KM'nın en son yaptığı telekonfernasta söylediklerine atıfta bulunarak paylaşım yapmıştım. Sizin bana bu paylaşımımdan sonra bu şekilde yazmanıza üzüldüm. Halbuki Bu forum sitesinin en dürüst yatırımcılardan birinin kendimin olduğuna inanıyordum. Daha önceki yorumlarımda Bizim borsada bir küçük yatırımcının borsadan para kazanması için teknik bilgiden daha çok sosyoloji ve psikoloji dersleri alması gerektiğinden bahsetmiştim. kendi adıma bir şirkete yatırım yapacaksam başta hikaye ve yatırım yapılacak hisse hakkındaki düşünceler benim için değerli. tabii bu yorumları kendi akıl süzgecimden geçirerek karar veriyorum. Misal alıntı yaptığım paylaşımımda Naturelgaz hisse fiyatı 4,50 civarı, glyho 17.5-18 TL gibiydi.(yanlış hatırlamıyorsam)
    Benim görüşüm bu hissede bu saatten sonrada herşey yaşanabilir. Risk var mıdır? Bana göre vardır. Ama değer mi kendi adıma riske girmeye değer buluyorum.(glyho sayfasındaki ve sayın MK basın yayın organlarına verdiği demeçlere binayen)Yine kendi adıma aklıda bir fiyat var beni kurtarabilecek o fiyata gelirse satar çıkarım, gelmezse her hisse fiyatı düşüşünde küçük küçük alımlarımla tasarruflarımı bu ve bir kaç hisseyle devam ettireceğim.
    Son olarak Glyho gibi bir şirketin uzun vadeli yatırım yapana yatırımcılara yaptığı zulmün tarifi asla olamaz. 2000 li yıllarda o haliyle GLYHO 5 dolar ve halka arzı yanlış hatırlamıyorsam 11 dolar, 7,35 sterlinden GPH londra borsasında halka arz ve en son borsadan çekilmesi ve çağrı fiyatları... Bir yatırımcı olarak bunları yapan ve bunlara neden olan insanlar için ne söylenebilir ki, yada haklarında nasıl iyi şeyler düşünebilinir ki? Benim açımdan değişmeyen sadece GLYHO büyüklüğü.. benim için gerisi yalan.. Yazdıklarımın kimseyi etkilememesi adına özellikle küçük yatırımcılar için önerim; lütfen ama lütfen; burada olsun diğer basın yayın organlarında olsun(X ve diğer forum siteleri)yazılanları yazan kişiye bakmaksızın akıl süzgecinden geçirip öyle yatırım kararı versin.. Saygılarımla..
    Son düzenleme : gundem; 28-11-2024 saat: 11:26.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •