Sayfa 152/1000 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ne gibi mesela ?
    biraz açsanız

1. si... mevcuttan kurtuluyormuyuz ? kurtulmuyormuyuz ?

kurtulmuyor isek... ben hiç bulaşmayayım tartışmaya

bunlar gitmedikçe, ülke için zerre kadar bir ışıktan bahsedemem ben

başka baharı beklemek zorunda kalırım
    1-siyasi ,ideolojik ve dini tartışmaların ülkeye hiç bir faydası yoktur. Bu tip tartışmalar at gözlüğü ile yapıldığı için zaten bir sonuca varmaz.Dışarda ya da burada bu tip tartışma yapanlara kaç kitap okudun desen yüzde doksanı cevap veremez.Evrim teorisi maymundan geldik olarak değil ama herşey değişir evrilir ve gelişir anlamında zaten doğrudur.Neden evrime geldim önce,çünkü biz toplum olarak evrimleşemiyoruz bile.Düşünce olarak ruh olarak gelişip ilerleyemiyoruz ya olduğumuz yerde sayıyoruz ya da daha geriye gidiyoruz.Misal ben bir hukukçu olarak 10 yıl önce mutlak ve tartışmasız olarak idam/ölüm cezasını savunurken,şu anda mutlak olarak idam/ölüm cezasına karşıyım.(Şimdi bunun nedenlerini tartışmaya gerek yok zaten az önce değindiğim teoriden dolayı gerekte yok.)..devam ederiz,senin merak ettiğinin şeyin benim penceremden görünüşü de daha sonra.

2. https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...ikiyor-7214111

Maaş hesabı yapanlar dikkat! Emeklilikte avantajlı yıl: Fark yüzde 35’e kadar çıkıyor
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    1-siyasi ,ideolojik ve dini tartışmaların ülkeye hiç bir faydası yoktur. Bu tip tartışmalar at gözlüğü ile yapıldığı için zaten bir sonuca varmaz.Dışarda ya da burada bu tip tartışma yapanlara kaç kitap okudun desen yüzde doksanı cevap veremez.Evrim teorisi maymundan geldik olarak değil ama herşey değişir evrilir ve gelişir anlamında zaten doğrudur.Neden evrime geldim önce,çünkü biz toplum olarak evrimleşemiyoruz bile.Düşünce olarak ruh olarak gelişip ilerleyemiyoruz ya olduğumuz yerde sayıyoruz ya da daha geriye gidiyoruz.Misal ben bir hukukçu olarak 10 yıl önce mutlak ve tartışmasız olarak idam/ölüm cezasını savunurken,şu anda mutlak olarak idam/ölüm cezasına karşıyım.(Şimdi bunun nedenlerini tartışmaya gerek yok zaten az önce değindiğim teoriden dolayı gerekte yok.)..devam ederiz,senin merak ettiğinin şeyin benim penceremden görünüşü de daha sonra.
    Kesinlikle katılıyorum. Elinize sağlık.
    Örnek bir "oynar başlıklı", "traş cihazının" bu yazıya ilişkin algoritması şöyle çalışır:
    1-Aha "evrim" dedi. Karşı taraf!
    2-Aha "hukukçuyum" dedi...
    Yeni Akit'de "İstanbul Barosu seçimlerinde CHP-DEM ortaklığı..." yazmıştı...

İç ses:
    "Demek ki bu da DEM'li, Apocu."

Yazılacak mesaj:
    -"N'oldu Apocu. Yazdıklarımız canını mı sıktı? "
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. bu vakıfbank halkbankasından ucuz değilmiydi?

ne ara vakıf 22 halkbankası 16 lira oldu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Çüke sürülecek aklı olmayanların internet kullanabiliyor olması mucize değildir de nedir.
    hahaha... internet kullanmayı bilmediğim üçün, ben direk yırttım bundan

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    yine bir gece uyku tutmadığında... kafamda tamda bu konuyu işlemiştim

yazmam gerekenleri falan kurgulamıştım

iyi oldu hatırlattığın akşam bunu yazayım

yalunuz bunu anlayabilmen üçün, kitapları (en azından birini ) okumuş olman lazım

o iş nooldu

https://www.youtube.com/watch?v=Yxo0ihAe0m8

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hahaha... internet kullanmayı bilmediğim üçün, ben direk yırttım bundan

yine bir gece uyku tutmadığında... kafamda tamda bu konuyu işlemiştim

yazmam gerekenleri falan kurgulamıştım

iyi oldu hatırlattığın akşam bunu yazayım

yalunuz bunu anlayabilmen üçün, kitapları (en azından birini ) okumuş olman lazım

o iş nooldu
    Amirim ben gitap neyin ohuyamam.
    Geçen dayıoğlu Facebuhta bi vido paylaşmış. Fazla oğuyanlar dermansız derde gark oluyormuş.
    Durduh yere şinci aklımızı bulandırmayah.

Varsa yutup fideosu falan gönder.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Amirim ben gitap neyin ohuyamam.
    Geçen dayıoğlu Facebuhta bi vido paylaşmış. Fazla oğuyanlar dermansız derde gark oluyormuş.
    Durduh yere şimdi, aklımızı bulandırmayah.

Varsa yutup fideosu falan gönder.
    kendin bilin dayu... nasıl istersen öyle yap

İSRAİL neden ortadoğu savaşını çıkarmakta bu kadar acele ediyor ?

akşam voptürk ... canlı yayında

8. kasım 15 den sonra rusyanın savaşı çok daha büyüteceği ve genel seferberlik için hazırlandıgı dedikodulurı var...

bu haber rusyanın kendi içinden bir haberdir...pozisyonlarınızı ona göre alın...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 152/1000 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •