Sayfa 336/498 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 3982 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    aynı düşünüyoruz.2 sene önceye kadar ev de yoktu bizde anca ufak tefek biriktirip tekrar buralarda arayıştayız.
    ne demiş şair ya umutlar biterse
    Hojam ev hala bankanın benim 2027 de bitiyor! Ömür bitti ev borcu bitmedi 😊
    Şişesi olan aynı düşünmez, aynı yaşar 🤣🤣🤣 bak bir de bende petkoş var düşmanıma vermesin! Bu onun yanında çok beyfendi yine de!! Ytd

2. Diğerlerimi yazmıyorum onlar da zamanın vurun abalıyası! Kader diyemem ben kendim ettim! 😊Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Normal olana dönüyoruz, alışılmışliklar bitiyor. Normal olan faizlerin düşmeye başlaması ile bankalar için iyi olurdu.
    Ama şimdiye kadar her faiz artışında veya pas geçişinde bankaları yukarı alıyorlardı. Şimdilik öyle olmadı gibi görünüyor.. ytd
    Tam olarak ne yapmak istiyorlar? Bankalar düştü, faizler çakılı kaldı, endeks düşüyor! Tam olarak ne isteniyor? Paramı kaldı insanlarda, para yoksa nasıl olacak bu işler! Faizdekilerin parasına mı göz dikildi acaba! Bu faizlerde kim kredili borsaya girer ki! Kim kredi çeker? Tam olarak nedir istenilen var mı bilen.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Ya birşey var, ya da başka birşey var! Faizdeki niye girsin ki? Zaten orada! Eee ekonomi kötü ise düzelmiyorsa niye girsin! Hadi açık yapıyorlar sistemsel kime karşı neye karşı! Yabancı sektöre mi gelir, şirkete mi gelir, endekse mi gelir! Niye gelsin hem, neye gelsin! Olanda zaten şirketin salt çoğunluğuna sahip olan yabancıdır!
    Eee böyle yapılarak ne kazanılıyor! Ytd

5. Diğer borsalara bakarken aaa endeks ralli yapıyor diyoruz ya ilk bakışta endekse bakıyoruz! Aslında işin rengi öyle değil, sektörlere bakıyorsun ikinci etapta! Sonra üçüncü etapta ise şirkete bakıyorsun! Örnek AAL American airlines sürünüyor 2018 den beri!
    Endeks işin süsleme kısmı! Aslolan şirketler! Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    ŞişeCam hissesini çocuklarınız için veya yeni iş bilmez genç yatırımcılar için uzun vadede cazip kılan bir çok sebepten dolayı almalısınız.. Yatırım ayağı ve ürün vazgeçilmezliği bir numara.. Ürün skalası genişlemesi bir numara.. ŞişeCam da tek olumsuz olabilecek faktör bana göre İşBank hisse birleşimi olursa miksere atılıp öğütülmesi.. İşbank altına girerse kaybolur gider.. Böyle bir şirket harcanmamalı veya iç edilmemeli.. Dünyada bir numaraya oynayabilecek hatta bir numaraya en yakın şirketlerden birisi.. Syglr.
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Diğer borsalara bakarken aaa endeks ralli yapıyor diyoruz ya ilk bakışta endekse bakıyoruz! Aslında işin rengi öyle değil, sektörlere bakıyorsun ikinci etapta! Sonra üçüncü etapta ise şirkete bakıyorsun! Örnek AAL American airlines sürünüyor 2018 den beri!
    Endeks işin süsleme kısmı! Aslolan şirketler! Ytd
    Tamam burada ki gibi görüyoruz birşeyleri ama ülkenin yaşadığı kaderinde yaşadığını yaşıyor şirketler!
    Endekse bakmadan önce ülkenin yaşatıldığı kaderi yaşıyor şirketler belki de kimbilir! Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hojam ev hala bankanın benim 2027 de bitiyor! Ömür bitti ev borcu bitmedi ��
    Şişesi olan aynı düşünmez, aynı yaşar ������ bak bir de bende petkoş var düşmanıma vermesin! Bu onun yanında çok beyfendi yine de!! Ytd
    Selam,
    2027 benim icin yarin demek. Benim odemelerim 2053 Ocak'ta bitecek.
    Mezarda ev sahibi olucam

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bist 100 haftalık görünüm goldman raporundan
    2024 yılına 7200 civarında başlayan endeks hisse bazlı ayrismalar yaşasa da endeks bazında düşe kalka 11200 e kadar yukselmistir.
    Yurtdisi merkez bankalarının faiz indirimlerinin teşviklerin basladigi bir dönemde yükselişin artacağını düşünürken fedoramca nickli birinin endeks fonu almasıyla tum borsalar zirve yaparken anlam veremediğimiz bir şekilde aniden çöküşe geçmiştir
    İnanmadınız
    Şu fedor denen duztabani bulun short varmış aç hemen diyin
    Yıllarca surunecek bu hisseler

Sayfa 336/498 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •