Sayfa 276/398 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    TH bence sen kendi derdini dusun biraz . onun bilancosunu kurcala
    bu arada bu forumda neden senin icin 1 kisi iyi bir kelime etmiyor ?
    2 kisi fedor u gudubet diye itham ediyorlar ama butun forum senin gudubet oldugunu soyluyor
    İşbankası 2.5 milyar dolar PD ye düştüğünde bunun muhabbetini çok yaptık ama tam tersi yönde. Ben bunun 3 katını teklif ettim YK na, 7.5 milyar dolar PD üzerinden %51 hisse satın dedim ama Hakan taş koydu. 48 saatte işi bitirecektim eğer okey deselerdi.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Baslik eregli basligi ama burdaki cogu insanda hem isdemir hemde eregli var
    soyle yapmayi dene
    ykbnk/isdemir
    ykbnk/eregli

aldigin gunu isaretle grafiklerde ve bu iki hisseye gore performansini gorebilirsin
    burda gunlerdir kotuledigin hisseler mi iyi performans gostermis yoksa elindekiler mi ?

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    İşbankası 2.5 milyar dolar PD ye düştüğünde bunun muhabbetini çok yaptık ama tam tersi yönde. Ben bunun 3 katını teklif ettim YK na, 7.5 milyar dolar PD üzerinden %51 hisse satın dedim ama Hakan taş koydu. 48 saatte işi bitirecektim eğer okey deselerdi.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Baslik eregli basligi ama burdaki cogu insanda hem isdemir hemde eregli var
    soyle yapmayi dene
    ykbnk/isdemir
    ykbnk/eregli

aldigin gunu isaretle grafiklerde ve bu iki hisseye gore performansini gorebilirsin
    burda gunlerdir kotuledigin hisseler mi iyi performans gostermis yoksa elindekiler mi ?
    Sen onu bırakda 40 dolardan 165 dolara 4 kat yükselen bof marjına rağmen 3ç de neden hisse bu kadar zayıf kar (hatta zarar) açıkladı. ??

4. Benim birisine cevap vermem icin o insanda olmasi gerekenler var
    1: yazmayi degil okumasinida bilmeli
    2:4 islem yapabilecek yetenekte olmali
    3:4 islemi ogrendikten sonra ortalama da alabilmeli
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Benim birisine cevap vermem icin o insanda olmasi gerekenler var
    1: yazmayi degil okumasinida bilmeli
    2:4 islem yapabilecek yetenekte olmali
    3:4 islemi ogrendikten sonra ortalama da alabilmeli
    Müthiş tesbitler bunun üzerinde düşüneceğim dersler çıkaracağım . Hemen 4 işlem öğrenme kursuna yazılıyorum. Bu toplama ve çıkarma tamam ama çarpma ve bölmede biraz eksiklerim vardı zaten farkında idim.

6 aylık bir kurs sonunda 4 işlemde tam yetkili sertifikam ile aranızda olmayı umut ediyorum.

Neyse tısss. Dün viop başlığında da birisi sordu idi orada da kafalar karışmış oyak ın verdiği tabloda marj lar berbat görünüyor du çünkü.

Dün bilançoyu çok beğenen bir azma. pardon uzman arkadaş vardı. Piyasa pek beğenmemiş gözüküyor. Piyasa önemli değil buradaki uluslar arası şirketlerde üst seviye yöneticilik yapmış arkadaşlar beğensin yeter. Zaten getiriler ortada fazla söze gerek de yok. 2.5 sene önce 40 tl den maliyet yapan birisi şu an yüzde 20 karda oturuyor. Müthiş bir başarı bu. 4 işlem ile olacak şeyler değil yani.

Birde borsa kursuna mı yazılsam ne yapsam.

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Müthiş tesbitler bunun üzerinde düşüneceğim dersler çıkaracağım . Hemen 4 işlem öğrenme kursuna yazılıyorum. Bu toplama ve çıkarma tamam ama çarpma ve bölmede biraz eksiklerim vardı zaten farkında idim.

6 aylık bir kurs sonunda 4 işlemde tam yetkili sertifikam ile aranızda olmayı umut ediyorum.

Neyse tısss. Dün viop başlığında da birisi sordu idi orada da kafalar karışmış oyak ın verdiği tabloda marj lar berbat görünüyor du çünkü.

Dün bilançoyu çok beğenen bir azma. pardon uzman arkadaş vardı. Piyasa pek beğenmemiş gözüküyor. Piyasa önemli değil buradaki uluslar arası şirketlerde üst seviye yöneticilik yapmış arkadaşlar beğensin yeter. Zaten getiriler ortada fazla söze gerek de yok. 2.5 sene önce 40 tl den maliyet yapan birisi şu an yüzde 20 karda oturuyor. Müthiş bir başarı bu. 4 işlem ile olacak şeyler değil yani.

Birde borsa kursuna mı yazılsam ne yapsam.
    Senin yaş 15 falan herhalde

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    ben eregli yada isdemir aldi isem bu iki hise 60-90 gun icerisinde dolar bazinda minimum %40-50 yapar bu mesajida kaydet
    08/10/2024
    4 işlem bilen adamın hali başka . Minumum yani. 40 - 50 nin üstü de alanın olsun diyor. O derece gönlü bol.

cıks 8 yaşındayım bark bark. 8 yaşında bu halde isem 38 de ne olurum sen düşün.

Ulen bütün şaklabanlar buraya toplanmış yeminle. Hisse nette burası gibi başka bir başlık yok. Çok eğlendirici .

picky nerelerde?? bark bark sen bilirsin. ? çağır gelsin yahu.

8. Bark bark ergotuvar drmcelik human01 fedor!!! picky culpable patrik bateman Yeminle allah bullak bir başlık.

Ben aldım uçar. 2 aya yüzde 50 dolar bazlı garanti cash!! mital satıyor füze. 2.5 dolar eregl ucuz 1.2 dolar borç verdim sattım. eregl çok harika çok müthiş yarından harekete başlar hedef 3 dolar. ama ben almıyorum. bende yok. okşayın patlıcanlarınızı.

Gelmiş kaç yaşındasın diye soruyor birde

Sayfa 276/398 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •