Sayfa 207/1000 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Viop LX

1. Böyle zamana yaya yaya, devletimiz şahane diye diye dünya nin gozbebegi, en güzel ulkesinde boş ve başkalarının adamlarını kutsaya kutsaya bizim omrumuz bitti. Umarım yeni nesil bizim nesil gibi gerzek çıkmaz da keyif sürerler ..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Butün dünyada sistem bu sekilde yürüyor zaten. Abd seçimlerinde Harris te seçilse Trump ta seçilse farketmez. İkiside sahiplerine hizmet edecek. Bizde akp veya chp veya yeni bir parti kurulsada sahipleri ne isterse onu yapacaklar...

3.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Butün dünyada sistem bu sekilde yürüyor zaten. Abd seçimlerinde Harris te seçilse Trump ta seçilse farketmez. İkiside sahiplerine hizmet edecek. Bizde akp veya chp veya yeni bir parti kurulsada sahipleri ne isterse onu yapacaklar...
    Çok doğru stratejik derinlik uzmanı
    Tayyip bahceli den devam

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Böyle zamana yaya yaya, devletimiz şahane diye diye dünya nin gozbebegi, en güzel ulkesinde boş ve başkalarının adamlarını kutsaya kutsaya bizim omrumuz bitti. Umarım yeni nesil bizim nesil gibi gerzek çıkmaz da keyif sürerler ..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Az sayıda nitelikli orta seviye iş gücü yetiştiren meslek liseleri,
    Az sayıda uluslararası seviyede bilim üreten, öğrenci yetiştiren üniversiteler...
    Hepisi patates oldu.

Az sayıda yetişmiş insan gücü...
    Kaçtı, kaçacak yer arıyor.

Ekonomi bir biçimde en azından belli seviyede düzelir.
    Bugün başlasak, sırf kaybettiğimiz insan gücünü yerine koymak en az 20 sene alır ne yazık ki...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. Aklıma nedense izdivaç programinda adayınız Rayhan hanım mı Hasret hanim mi diye soruyor sunucu adam benim adayım Bülent bey diyor. Yani ben secilmislerin hepsinin proje olduğunu düşünüyorum. Yoksa bu kadar fırıldak politikacı yan yana gelemez

6. O değil de bahçelinin elini öpen özel harekat müdürü ne yapıyor acaba.

Selam millet,
    altın 12. ay vade kontratta biri 3292'ye 40bin kontrat satış yazdı.
    Sanırım 160 milyonluk bir büyüklük, iyi cesaret
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

devlet kişisel duygularla yönetilmez. devletler kin tutmaz. gerektiğinde ikbali için strateji de yapar.

ama tabii ki bu böyle bir şey değil. bakalım altından ne çıkacak. anayasa ve seçim kanunu değişikliği favorim.

cb 3 dönem seçilsin, seçimi kazanma barajı %40 olsun gibi bir şey çıkabilir.

misal gittik sandığa 15 aralık 2024'te. referandumdan evet çıktı. 16 aralık 2024'te her şey tekrar eskisi gibi olacak.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 207/1000 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •