Sayfa 169/199 İlkİlk ... 69119159167168169170171179 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Yok bahriyeli abiye bende dürtemem,sevmez üüüyle şakaları, en iyisi o ikimize birden dürtsün.
    Yanlış anlama kulak arkasından
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok bahriyeli abiye bende dürtemem,sevmez üüüyle şakaları, en iyisi o ikimize birden dürtsün.
    Yanlış anlama kulak arkasından
    Hazır alışmışken Kızılay meydanına çıkıp herkese dürttürelim. Afrika için hazırlık olur.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sorma ya Ayasofya abi boyuna moral bozuyor.
    Hanımın kolundan 2 dene bilezüğü çarptım koşa koşa kuyumcuya gidip bozdurdum, bastım petkocuuuma
    Geçen ki gibi arsa parasını hiç edersek mınakoyu köyü yakarım ona göre
    Bahriyeli abi yine haklı çıktı, way arkadaş büüyle bişii daha önce görmedik, dipsiz kuyu gibi düşüyor.
    Neyise
    Madalyonun diğer tarafından bakıcak olursak, ben bilezüğü bozdurduktan sonra altın yüzde 1 düşmüş

Daha iyi takip için bu beygirleri suyuniçinde yarıştırcam

Altıns1 : 33.70
    Petkoş : 18.51
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bahriyeli abi yine haklı çıktı, way arkadaş büüyle bişii daha önce görmedik, dipsiz kuyu gibi düşüyor.
    Neyise
    Madalyonun diğer tarafından bakıcak olursak, ben bilezüğü bozdurduktan sonra altın yüzde 1 düşmüş

Reisim ikimizi üst üste koyup matkap ile delen bahriyeli abi mi. Ben kapanışta kucakladım malı yarın sabah okuturum

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Neyise

Reisim hünkârım hanımdan bileziği nasıl alıyorsun bunun sırrını versene. Tefeci faizi ile ödeyecem diye mi istiyorsun. Yoksa o bilezik zaten seninde öyle mi alıyon. Bizimkini kesişen vermez.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim ikimizi üst üste koyup matkap ile delen bahriyeli abi mi. Ben kapanışta kucakladım malı yarın sabah okuturum
    Sadece 2 mizi olsa iyi, konu komşu tüm mahalleliyi üst üste koyup delmiş matkapla,
    Vermeyin şuna matkap ı, eline geçince psikopatlaşıyo
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım hanımdan bileziği nasıl alıyorsun bunun sırrını versene. Tefeci faizi ile ödeyecem diye mi istiyorsun. Yoksa o bilezik zaten seninde öyle mi alıyon. Bizimkini kesişen vermez.
    Aynen tefeci faizinden beter.
    Ben sana seneye 3 tane olarak geri vericem deye kandırıyorum.
    Yoksa mimkin değil vermez.
    Yaw o değilde 25 sene önce düğünde takılan 5 bilezüğü vardı, aldım verdim aldım verdim derken 15 bilezüğü olmuş. Bi yandan borsanın palasına ütülüyoruz bi yandan hanıma tefeci faizi ödüyorum.
    Gram akıl yok bizde yaw, 25 yıldır kime çalışıyoruz gör işte
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen tefeci faizinden beter.
    Ben sana seneye 3 tane olarak geri vericem deye kandırıyorum.
    Yoksa mimkin değil vermez.
    Yaw o değilde 25 sene önce düğünde takılan 5 bilezüğü vardı, aldım verdim aldım verdim derken 15 bilezüğü olmuş. Bi yandan borsanın palasına ütülüyoruz bi yandan hanıma tefeci faizi ödüyorum.
    Gram akıl yok bizde yaw, 25 yıldır kime çalışıyoruz gör işte
    Benim kinin 30 sene önce beş bileziği vardı. Araba alırken aldım bileziği ondan sonra bir daha altın görmedi sonra da ev aldık. Hanım benden bir tane bilezik istiyor kısmet olursa bedelli askerlik parasından sonra ilk işim o. Kıçıma don almıyorum sıkacağım diye.

Sayfa 169/199 İlkİlk ... 69119159167168169170171179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •