bu ney laaa... 5 güne 15000 puan makasmı olur
bu ney laaa... 5 güne 15000 puan makasmı olur
Ben bilmem bugün tavan kagidim devam eder mi ona bakıyorum. Her dakika ne oluyor diye bakılır mi? Viop benim işim değil🥲 Forex te ağzımın payını zamanında almıştım.
Dünya da neler oluyor, müzik falan filan günü geçiriyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnız benim anlayamadığım olay tusaş gibi bir yarı kamu savunma sanayi şirketinden güvenlik kamerası kayıtları nasıl o kadar hızlı şekilde sızdı. güvenlik bu kadar mı zaafiyet içindeydi bilemedim
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bir sürü laf söylenebilir. Kuzey Suriye de operasyon hazırlıkları varken şaşırtma da olabilir. Apo hukumsuzlugunu göstermek te olabilir. Brics olabilir çözüm için "kandil" yani Amerika benle konuşacaksın diye de olabilir... İyimser taraftan bakmak istersen böyle dusunebilirsin.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Viop açıldı ama spot için daha 15 d var, müsaadenizle son bir siyasi yorum: benim görüşüme göre anayasayı mecliste değiştirmek için ortam yaratılmaya çalışıyor. Babacan ve Davutoğlu’na bu kadar mv boşuna verilmedi. Çünkü istedikleri anayasa halk oylamasından geçemez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Yer İmleri