Sayfa 226/1000 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop LX

bu ney laaa... 5 güne 15000 puan makasmı olur

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    nası yani abi ?

hisse alıp satarken, vurdılı, kırdılı filimmi izliyon bir taraftanda

kim şaapınca alıp, kim şaapınca satıyon

bu ney laaa... 5 güne 14000 puan makasmı olur
    Ben bilmem bugün tavan kagidim devam eder mi ona bakıyorum. Her dakika ne oluyor diye bakılır mi? Viop benim işim değil🥲 Forex te ağzımın payını zamanında almıştım.
    Dünya da neler oluyor, müzik falan filan günü geçiriyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. yalnız benim anlayamadığım olay tusaş gibi bir yarı kamu savunma sanayi şirketinden güvenlik kamerası kayıtları nasıl o kadar hızlı şekilde sızdı. güvenlik bu kadar mı zaafiyet içindeydi bilemedim
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yalnız benim anlayamadığım olay tusaş gibi bir yarı kamu savunma sanayi şirketinden güvenlik kamerası kayıtları nasıl o kadar hızlı şekilde sızdı. güvenlik bu kadar mı zaafiyet içindeydi bilemedim
    Ya içeride ajan vardır ya da devlet servis etmiştir. Aynı bahçeli konusur konuşmaz bazı gazetecilerin anında yorumlara başlaması gibi.. inşallah ajandır diye temenni de bulunayım

5. Bir sürü laf söylenebilir. Kuzey Suriye de operasyon hazırlıkları varken şaşırtma da olabilir. Apo hukumsuzlugunu göstermek te olabilir. Brics olabilir çözüm için "kandil" yani Amerika benle konuşacaksın diye de olabilir... İyimser taraftan bakmak istersen böyle dusunebilirsin.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Ben bilmem bugün tavan kagidim devam eder mi ona bakıyorum. Her dakika ne oluyor diye bakılır mi? Viop benim işim değil�� Forex te ağzımın payını zamanında almıştım.
    Dünya da neler oluyor, müzik falan filan günü geçiriyorum.

eder... eder
    boğalar hızlı girdi zabahtan
    hatta bu % 10 kuralı senin zararına... o olmasa, senin 1 günde direk % 30 un var

biz biliriz o dediklerini... falan filanmış

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Viop açıldı ama spot için daha 15 d var, müsaadenizle son bir siyasi yorum: benim görüşüme göre anayasayı mecliste değiştirmek için ortam yaratılmaya çalışıyor. Babacan ve Davutoğlu’na bu kadar mv boşuna verilmedi. Çünkü istedikleri anayasa halk oylamasından geçemez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    eder... eder
    boğalar hızlı girdi zabahtan
    hatta bu % 10 kuralı senin zararına... o olmasa, direk % 30 un var senin 1 günde
    Yetmez bana... Mevduatı geçtim ama altını da geçmem lazim.. sene sonu rallisi olursa benim karım olacak...

Sayfa 226/1000 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •