Didem Yavuzyılmaz
@didemyvzylmz
·
44d
Osmanlı Dönemi'ndeki gibi, Türkler 3. sınıf vatandaş olsun istiyorlar. Eyalet sistemini yıllar önce tartışmaya açmışlardı, şimdi ise bu yapılanmaya oldukça yakınlar.
Anayasa değişikliği ile de federatif yönetim ve bölünme artık alenen gündeme gelecek..
BOP tıkır tıkır işliyor !
https://x.com/i/status/1849375047187628119
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
20d
@ismailsaymaz
adlı kişiye yanıt olarak
İmralı’dan ilk mesaj:
“Koşullar oluşursa bu süreci çatışma ve şiddet zemininden hukuki ve siyasi zemine çekecek teorik ve pratik güce sahibim.â€
Alıntı
Ömer ÖCALAN
@omerrocalan
·
2s
23 Ekim tarihinde İmralı Ada Hapishanesi’de Sayın Öcalan ile görüşme gerçekleştirdim.
Bu ziyaret aile görüşmesi kapsamında gerçekleşti. Sayın Öcalan görüşmede genel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kamuoyuna şu mesajın iletilmesini istedi: “Tecrit devam
Daha fazla göster
bizde Bahçeli konuştu yandaş yorumcular hemen neyi anladılarda yorumluyorlar diye bakarken kokusu yavaş yavaş çıkıyor.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
dostum putin,dostum sisi,dostum trump bunların hepsi hikayedir ülkelerin menfaatleridir esas olan.
s400 sapladı,f35 çıkardı,1.5 milyar dolar içerde kaldı,yaptırım yaptırdı,10 milyar dolar f35 programından bizim şirketler para kazanıyordu demekki ülke menfaatleri 1 mermi 1 top atmadan bu yara verildi bize.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri