Sayfa 177/199 İlkİlk ... 77127167175176177178179187 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün Ayafisfis a çok takılmayalım, malüm dünden mallar kucakta kaldı, hırsını benden çıkartabilü
    Tam olarak https://x.com/FAFO_TV/status/1849745...IJOoi4blQ&s=19 böyle bişimi dayı, kaçarken
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Salih diye bağırıyor ğiderken resmen
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Salih diye bağırıyor ğiderken resmen
    Bende hisse yok ben akşamcıyım abi. Cumadan önce uyumuş kalmışım. Uyandım bir iki kurşun atıp cigara parasını çıkardim. Fakirin tavuğu tek tek yumurtlar derler ya benim ki o hesap. Bu düdüklü tencere reisim hünkârım Bozkurtum dansözum dilberim ne yapıyor? Kucak dansı...

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Salih diye bağırıyor ğiderken resmen
    Vur kaç vur kaç hergün kaşıkla tırtıklıyor, halbukise uyardım bak salih abi ayı piyasası zordur herif bi gün kepçeyle alır dımdızlak kalırsın ortada dedim. Dinlemedi

Şimdide bende hisse yok demiş
    Herif duymasın hissesi olmadığını, fışkırttırır
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vur kaç vur kaç hergün kaşıkla tırtıklıyor, halbukise uyardım bak salih abi ayı piyasası zordur herif bi gün kepçeyle alır dımdızlak kalırsın ortada dedim. Dinlemedi

Şimdide bende hisse yok demiş
    Herif duymasın hissesi olmadığını, fışkırttırır
    Gülüm dilberim dansözum benim taktik şöyle. Kapanışta %1 eksiye yakın kapayan olursa ondan alır ertesi gün açılışta satarım öteki gibi seans içinde aldığım hissenin uzun vadeli olanı 5 dk kısa vade 30 saniye. Bu sürede okuturum az olsun öz olsun taktik

7. Abi taktiğin süper, bol kazançlar dilerim.

Ben haftaya yokum artık seans içi yazamam akşama gelir iki lafın belini bükeriz
    Çok çalışmam lazım, hanımın bilezüğünü de yedim
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ...

Daha iyi takip için bu beygirleri suyuniçinde yarıştırcam

Altıns1 : 33.70
    Petkoş : 18.51
    Altıns1 bugün 0.00 nötr
    Petkoş ise 0.69 kazandırdı

Emeği geçenlere teşekkürler. İyi tatiller.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 177/199 İlkİlk ... 77127167175176177178179187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •