Sayfa 274/1000 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    İran İsrail işi kapandı bence
    Viob pasta yine çok kötü ama İsrail in yaniti gördüğüm kadarıyla çok orantılı ve haberli olmuş bu risk ortadan kalkti
    İsrailin 2 haftadır yok enerjiyi yok nükleeri vururum deyip piyasaları diken üstünde tuttuktan sonra bu kadar düşük kalibreli saldırmasını kimse beklemiyordu pazartesi longcular için iyi geçeceğe benzer.pala ise fırsat bu fırsat aralık vadeye shortları geçerken %2-%3 yukardan geçmiş olur.

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Hazır piyasa kapalıyken zihin jimnastiği önerisi:

Gelecek boğa(gelecek derken ileri zamanlarda olası anlamında) piyasasında olası hedef veya direnci tespit edebilir miyiz?
    Çalışan kanal çizgileri mi? Başka bir direnç mi?
    XU100 6.781 e gitmeyecekse...

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Geliştirmesi için insanın hayatını sevmesi, bu hayatın ne kadar güzel olduğunun kendilerinin farkına varması, kutsiyetlerin tanımının yeniden yapılması ve benimsenmesi gerekir. İnsan hayatını fakirler için ucuz gören kutsiyetten kurtulunca çıplak gerçek ortaya çıkar. Yoksa o ona savaş açmış gidip ölelim gerzekliği ile bir yere varılmaz. Gazali min dediği gibi bu hayat trışka öteki hayat çok süper dersen burnun boktan çıkmaz. Her toplumda var bu gerzeklikler ama beşeri kanunlarla bunların iktidar olması önleniyor çok ülkede. Bunlar da gelip seni bombalıyor bir bok yapmıyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazinizi okuyunca islamda bilimin yükselişi ve çöküşü diye bir kitap vardı o geldi aklıma. Okumayı seven forumdaslar okuyabilirler. Güzel kitap.

eleeeetürüğe ciddi zam gelecek diyor halk tv.

sayaç dağıtım bilmem ne adı altında.

mk duvardaki saate bile zam yapıyalar.

.. o kadar filme daldım 2 dk bakayım dedim youtube tonla dert.

20 senedir tv açmıyorum

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yazinizi okuyunca islamda bilimin yükselişi ve çöküşü diye bir kitap vardı o geldi aklıma. Okumayı seven forumdaslar okuyabilirler. Güzel kitap.
    Çok teşekkürler.

"Cengiz ÖZAKINCI - 827-1107 İslamda Bilimin Yükseliş ve Çöküşü" isimli kitap mı?

academia.edu sitesinde mevcut.
    Para veremem diyenler pdf'de bulabilir. Bulamayan ıslık çalsın.
    Ben giriştim bile. Hafta sonu için güzel öneri oldu.
    Bir kez daha teşekkürler üstadım.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kısavade üstad ortadoğu kendini geliştiremiyor ki .. geliştiremediği sürecede toplum ve hatta dahada fakirleştikçe ne ab ne büyük ekonomiler buraya ürün satamıyor.

ama ona rağmen ne yapıyorlar.. bölüp.. sınırdakilere silah uçak vb satıyorlar bukezde. bu da bir fırsat. adamlar hem etimizden hem postumuzdan..

bak biz f35 için nasılda uğraşıyoruz...

vermiyorlar almanyadan istiyoruz savaş uçağı. niye..
    yunanistana vermişler çünkü f35 ee bizde geri kalmayalım.

al sana pazar..

adamlar oyunu çok güzel oynuyor..
    s400 hikayesinin bize maliyeti çok fazla İstikbal göklerdedir demiş Ulu Önder , üzerimize kurulan tezgah son hızla hedefine gidiyor , elimizdeki f16 lar ve diğer uçaklar gününü doldurdu veya fazla günleri kalmadı , varmı elimizde yeni uçak yok almaya kalksak en aşağı 3-4 sene peki bu yanlış politikalar neden bitmiyor gel Altay tankına koç 30 kere bitirirdi ama yandaş Ethem sancaklıya katar gitsin diye katakulle yapıp onlara verdiler nerede tank kaç sene oldu , gözümüze indir bindir sihaları sokuyorlar eyvallah emeği geçenlere tşkl ama bunlar gelişmiş ordu silahları ile karşılaşmadı orada ne kadar başarılı olur bilemiyoruz.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    eleeeetürüğe ciddi zam gelecek diyor halk tv.

sayaç dağıtım bilmem ne adı altında.

mk duvardaki saate bile zam yapıyalar.

.. o kadar filme daldım 2 dk bakayım dedim youtube tonla dert.

20 senedir tv açmıyorum
    2025 yılındadır o. Ücretlere esas olacak enflasyonu azdırmamak için tüm kontrol edilebilir fiyatları baskılıyorlar.
    Hele 2024 enflasyonu bi açıklansın... Sonra gömerler...

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    lem alper yannış kitabı okumuşssun.

dinini öğrenmek istiyosan din kitabı.. bilim öğrenmek istiyorsan bilim kitabı okuyacan. bu kadar basit yagni.

Sayfa 274/1000 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •