Originally Posted by EMLAK paralel viop devleti kurmak haaa.... basarın bu topiciii bu topiğin 1 tek amacı var: icci dayuya, taban olacak hisseleri alduracaksın sabah gelecen... '' dayu, şunu, şunu, şunu... al'' deyecen... akşama bakmış hepsi TABAN.... puahahah
Originally Posted by *Bozkurt Hekts mı alsak çıtak dayucuğum çok düşmüş tepeden yüzde 200 neyim düşmüş hesaplamadım ama bakınca bildiğin dümdüz kaymışlar hisseye allı morlu bi buket yap işte Originally Posted by çıtak bu topiğin 1 tek amacı var: icci dayuya, taban olacak hisseleri alduracaksın sabah gelecen... '' dayu, şunu, şunu, şunu... al'' deyecen... akşama bakmış hepsi TABAN.... puahahah
Originally Posted by çıtak bu topiğin 1 tek amacı var: icci dayuya, taban olacak hisseleri alduracaksın sabah gelecen... '' dayu, şunu, şunu, şunu... al'' deyecen... akşama bakmış hepsi TABAN.... puahahah catesler elimde patladı.. onun yüzünden.... elindeki şeker.. pancar tarlasına döner umarın.. amen. neyse ben buraya atayizlik çooğ hojjdir. adlı ünlü eserimin 115.ci baskısı başşak yayınevinden çıktı. tükenmeden alın diye geldimdi. gelmişken 1000 lot şeker alayım bari.
Originally Posted by EMLAK catesler elimde patladı.. onun yüzünden.... elindeki şeker.. pancar tarlasına döner umarın.. amen. neyse ben buraya atayizlik çooğ hojjdir. adlı ünlü eserimin 115.ci baskısı başşak yayınevinden çıktı. tükenmeden alın diye geldimdi. gelmişken 1000 lot şeker alayım bari. Bastıgın yer kuruyor hocam
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 Bastıgın yer kuruyor hocam hangimizin acaba Originally Posted by çıtak bu topiğin 1 tek amacı var: icci dayuya, taban olacak hisseleri alduracaksın sabah gelecen... '' dayu, şunu, şunu, şunu... al'' deyecen... akşama bakmış hepsi TABAN.... puahahah mandıra açacam deye bizi topladın... hepimizi bissürü eşşek sabısı yaptın
Forum Rules
Yer İmleri