Arama sonucu : 7712 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bela okuyan okuyana... Bela okuyarak elinize ne geçiyor acaba?

Utanmadan milletin aklı ile dalga geçer gibi yeni yeni çıkan karakterler insanlara ders verme çabasında.

Birileri neden birşeyler yapmak isteyen insanlardan sürekli rahatsız oluyor bu hissede?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Aydinlik Yazıyı Oku
    Bela okuyan okuyana... Bela okuyarak elinize ne geçiyor acaba?

Utanmadan milletin aklı ile dalga geçer gibi yeni yeni çıkan karakterler insanlara ders verme çabasında.

Birileri neden birşeyler yapmak isteyen insanlardan sürekli rahatsız oluyor bu hissede?

Aydınlık sana yalak dedim diye kızsın bana ama bak müritlik senin işin olmuş 2 tane uzun yazı yazanı gördünmü murit olmak için ilk sırada yerini alıyorsun.
    Selamunaleykum u örnek alın biraz watsaap grubunda da çıktı sizlerin abi dediği iduz a da kafasını tuttu

3.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Aydınlık sana yalak dedim diye kızsın bana ama bak müritlik senin işin olmuş 2 tane uzun yazı yazanı gördünmü murit olmak için ilk sırada yerini alıyorsun.
    Selamunaleykum u örnek alın biraz watsaap grubunda da çıktı sizlerin abi dediği iduz a da kafasını tuttu
    Sayın unut beni anlaşılan kelime hazneniz çok kısıtlı. Mürit vb. kavramlar dışında düşünemiyorsunuz. Mantıklı davranmaya davet edince işinize gelmiyor anlaşılan...

Bu arada maşallah whatsapp grubundaki durumlara ve kişilere de pek bir hakimsiniz... Ne hikmet ise...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •