Sayfa 623/823 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 6580 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: EndeksS

1. Hocam bu borsanın tadı fena kaçtı...

Bankof denilen kurumun çiftliğine döndü...

Atatp diye bir hisse var ne alırım ne satarım... Bankof tavana kadar götürüp tüm malı basmış... Alanlar diğer kısmı 452 bin lot, satanlar diğer kısmı sadece 81 lot, hocam 81 sadece... Bu nasıl katliamdır...

Durkn diye bir hisse diğer örnek, açtım baktım, meğer dün 3 kurum osmanlı, şeker ve bankof tavan kapattırmışlar, neredeyse tüm lotların % 14 ünü toplayarak ve bugün aynı kurumlar malı tahtaya verip devre kestirmişler, başrolde yine bankof... Alanlar diğer kısmı 1.6 milyon lotken satanlar diğer kısmı sadece 67 bin lot...

Surgy diye başka bir hisse, son 2 gün bankof toplamda 500 bin lot toplamış, peki bugün ne yapmış, 524 bin lot satıcı ve tabana yakın hissenin fiyatı... Alanlar diğer 148 bin lot satanlar diğer kısmı 28 bin lot...

Bu tahtalar nasıl düzelir, bu kadar insafsızca malı tahtaya boşaltmak nedir???

Hiçbir şeyin düzeni kalmadı bu ülkede, hakikaten nasıl nefes alıyoruz nasıl ayakta kalabiliyoruz, bilmiyorum, anlamıyorum...

2.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Hocam bu borsanın tadı fena kaçtı...

Bankof denilen kurumun çiftliğine döndü...

Atatp diye bir hisse var ne alırım ne satarım... Bankof tavana kadar götürüp tüm malı basmış... Alanlar diğer kısmı 452 bin lot, satanlar diğer kısmı sadece 81 lot, hocam 81 sadece... Bu nasıl katliamdır...

Durkn diye bir hisse diğer örnek, açtım baktım, meğer dün 3 kurum osmanlı, şeker ve bankof tavan kapattırmışlar, neredeyse tüm lotların % 14 ünü toplayarak ve bugün aynı kurumlar malı tahtaya verip devre kestirmişler, başrolde yine bankof... Alanlar diğer kısmı 1.6 milyon lotken satanlar diğer kısmı sadece 67 bin lot...

Surgy diye başka bir hisse, son 2 gün bankof toplamda 500 bin lot toplamış, peki bugün ne yapmış, 524 bin lot satıcı ve tabana yakın hissenin fiyatı... Alanlar diğer 148 bin lot satanlar diğer kısmı 28 bin lot...

Bu tahtalar nasıl düzelir, bu kadar insafsızca malı tahtaya boşaltmak nedir???

Hiçbir şeyin düzeni kalmadı bu ülkede, hakikaten nasıl nefes alıyoruz nasıl ayakta kalabiliyoruz, bilmiyorum, anlamıyorum...
    buırada yazdık,
    futbol federasyonu ve spk acil şekilde bağımsız hale mi getiriliyor ne yapılıyor bilemiyorum,..
    bir çok kurum da olduğu üzere liyakat ve liyakatli kişler şart
    bu hali çiftlik yada saadet zinciri,..

o hakem gs _bjk maçına niye verilir,..veriliyorsa bu bilerektir, o da icabına baktı,..
    e burada da bank of serbest bırakılmış, o da gerekeni ''piyasa düzenleyici'' olarak yapıyor,

ne yapıyor, düzüyor,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Teminat Tamamlama Çağrısında azalış olmuş!

4. dediğiniz gibi hissede olursa hiç şans yok, hele sığ kaadlarda,
    sığ kaadlarda teknik dahada zorlaşıyor,..

burada hiç olmaz sa aldı alırsın sattı satarsın dön baba dönersin,..

SPOT da son 30 dk satanlar, BofA isterse bugün olduğu gibi piyasayı batırıyor isterse önceki gün olduğu gibi çıkarıyor! güç elinde!
    Sattığı fiyatın altında deli gibi alıyor, takaslarda hep zarar gösteriyor! ama herkes de biliyor ki bu kurum zarar yazmaz! çoğu zaman deli gibi trade ediyor!

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Teminat Tamamlama Çağrısında azalış olmuş!
    treste olan arkadaşlar vardı, dün veya bugün toparlama şansları oldu, umarım değerlendirmişlerdir,..

7. günün geriye kalanı böyle

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    turuncu alan_kırmızı alan sınırındayız
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    kırmızı alandayız
    kırmızı alan devam ediyor