Sayfa 626/823 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 6579 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    kırmızı alan, OFF
    kırmızı alan, ON
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. selamlar indragandi.. kapanış beklentisinden ziyade gunluk ve saatlik grafikte gözlemlerim : ortada bir konsolidasyon var.. sonucunu merak ediyorum.. her ne kadar konjonktür hoş olmasada grafik birşeylere gebe görünüyor.. yuvarlak hatlı dip ve tepeler değerli diye öğrendik ... olası bir yuvarlak dip aday olarak önümüzde.. aynı minvalde saatlik grafiktede yükselen dipler, bir hazırlığın ipucu olabilir... 8700@u-100 altı seviyeler yukardaki olasılıkları bozar...kısa orta ve uuzn vade bullishim ben.. .. ytd..

Son düzenleme : SEL; 01-11-2024 saat: 15:49.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    not beklendiği gibi gelirse , beklenti bitti deyip haftaya düşüşe devam ederiz bence
    NOT kimsenin umurunda değil, aynı düşüncedeyim,..
    süpriz olan görünüm bence, o nedenle sır ifadesi kullanyorum buna,
    ve bu pozitif yönde değişirse
    ben bunu illaki anayasa işleri ile bağlarım,..

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    herkes yazsın abicim beklentisi NE?
    Bugünün kapanışı 8.888 civarında xu100, 9.780 civarında xu030 olur...

Sayın Hocam olsa da olmasa da çok önemli değil. O kadar dar boğazda ilerlemeye çalışan borsada dün kan kırmızısı yaşandı, bugün not arttırımı hayali, vade başlangıcıyla kısa süreli coşku yaşandı. Sonrası, gelen İto enflasyon verisiyle yine yeniden labirentimize geri döndük...

Not arttırımı olsa ne olur, ne işimize yarayacak, ancak tabana yine yeni yalanlarla güzelleme yapacaklar. Daha geçen aylarda not arttırdılar da elimize ne geçti...

Çok daha rasyonel sorunlarımız varken, ülkenin beka sorunu varken, insan kirlenmesi-kokuşmuşluğu varken, biz bu borsada bir ileri iki geri yapmaya devam ederiz...

Hele ki abd seçimleri sonrasında şişen teknoloji hisselerinde sert düzeltmeyle beraber gelişmekte olan da gelişmiş piyasalar da bundan nasibini alır...

Belki keyfinizi kaçırdım ama benim keyfim ne zamandır kaçıkken, önümüzü bile göremez durumdayken, borsa bugün artı kapansa şahsım için çok anlam ifade etmiyor...

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    selamlar indragandi.. kapanış beklentisinden ziyade gunluk ve saatlik grafikte gözlemlerim : ortada bir konsolidasyon var.. sonucunu merak ediyorum.. her ne kadar konjonktür hoş olmasada grafik birşeylere gebe görünüyor.. yuvarlak hatlı dip ve tepeler değerli diye öğrendik ... olası bir yuvarlak dip aday olarak önümüzde.. aynı minvalde saatlik grafiktede yükselen dipler, bir hazırlığın ipucu olabilir... 9700@u-100 altı seviyeler yukardaki olasılıkları bozar...kısa orta ve uuzn vade bullishim ben.. .. ytd..

sayın SEL
    sizin bulish olduğunuzu biliyorum, yorumlarınız için teşekkür ediyorum,..
    ben sizin öngörünüze günlükteki mavilerimle eşlik edebilirim,
    bulish için maviler ve üstündeki yatık sarı trendler kalış olarak yukarı geçilmeli derim,

6.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Bugünün kapanışı 8.888 civarında xu100, 9.780 civarında xu030 olur...

Sayın Hocam olsa da olmasa da çok önemli değil. O kadar dar boğazda ilerlemeye çalışan borsada dün kan kırmızısı yaşandı, bugün not arttırımı hayali, vade başlangıcıyla kısa süreli coşku yaşandı. Sonrası, gelen İto enflasyon verisiyle yine yeniden labirentimize geri döndük...

Not arttırımı olsa ne olur, ne işimize yarayacak, ancak tabana yine yeni yalanlarla güzelleme yapacaklar. Daha geçen aylarda not arttırdılar da elimize ne geçti...

Çok daha rasyonel sorunlarımız varken, ülkenin beka sorunu varken, insan kirlenmesi-kokuşmuşluğu varken, biz bu borsada bir ileri iki geri yapmaya devam ederiz...

Hele ki abd seçimleri sonrasında şişen teknoloji hisselerinde sert düzeltmeyle beraber gelişmekte olan da gelişmiş piyasalar da bundan nasibini alır...

Belki keyfinizi kaçırdım ama benim keyfim ne zamandır kaçıkken, önümüzü bile göremez durumdayken, borsa bugün artı kapansa şahsım için çok anlam ifade etmiyor...
    o nedenle NOT önemli değil bencede, ancak görünümde pozitif yönde bir değişiklik SPEKÜLATİF ülke kategorisinden çıkarıyor TR yi,..
    veya bırakacaklar son ikide olduğu üzere,..çıkarırlarsa anayasa ile İNSİDER ilişki kurarım,
    bu çok net, çıkarmazlarsa ANAYASA yı yapın demek,..baskı,
    ilk ikisi BASKI devam dedi,...genel beklenti bunlarında tabiatı bozmayacakları yönünde,..

bu bölüm bitince yani rating te bir değişiklik yoksa, hükümetin elinde tek seçenek TL faizlerle oynamak kalıyor,
    işte bunada don biçiliyor, genel beklenti OCAK ayı ile birlikte bunun olacağı yönünde

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    1 dk lıkta burayı yukarı geçersek, 5 likte kırmızı alandan çıkarak turuncu alana dahil olur,...
    1 lik biraz eveledi geceveledi net yukarı kırdı sonunda

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    kırmızı alan, ON
    kırmızı alan_turuncu alan sınırındayız, ON

Sayfa 626/823 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları