Sayfa 299/398 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. İşin ilginç yanı; seçilmiş başkanları görevden alınan hatta hapse atılan topluluk kendilerine bir göz kırpmayla hemen yumuşayıp destek vermeye hazır görüntüde. Belki de ben yanlış algılıyorum ama geçen haftaki Apo çıkışnda yelkenler suya inivermişti.

2.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    İşin ilginç yanı; seçilmiş başkanları görevden alınan hatta hapse atılan topluluk kendilerine bir göz kırpmayla hemen yumuşayıp destek vermeye hazır görüntüde. Belki de ben yanlış algılıyorum ama geçen haftaki Apo çıkışnda yelkenler suya inivermişti.
    Abi adam öyle ilginç bir çıkış yaptı ki, ne desinler. Onlar da, e iyi gelsin konuşsun dedi bence. Olanı biteni anlayamıyoruz ki. Bu olanlar (Tusaş, kayyumlar) süreci baltalamak için başka aktörlerin devreye girmesi olabilir mi diye sorguluyor insan. Değilse de, bu ne yaman çelişki o halde? Ne yapılmak isteniyor? Bu hadiseler ekonomideki olumlu adımları da baltalıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Abi adam öyle ilginç bir çıkış yaptı ki, ne desinler. Onlar da, e iyi gelsin konuşsun dedi bence. Olanı biteni anlayamıyoruz ki. Bu olanlar (Tusaş, kayyumlar) süreci baltalamak için başka aktörlerin devreye girmesi olabilir mi diye sorguluyor insan. Değilse de, bu ne yaman çelişki o halde? Ne yapılmak isteniyor? Bu hadiseler ekonomideki olumlu adımları da baltalıyor.
    Bu olanları algılamada en yetersiz kişi benimdir Çıkıştan ziyade bunu yapması için seçilenin kimliği ters köşe yaptı herkesi. Zaten adamlar piyasayı ters köşe yapmayı iş edinmişler. Kaç defa MB başkanları üzerinden yanılttılar ve diğer sayısız örnek. En azından siyaset cephesinde rahatlarız derken bir sürpriz yumruk yedik. Ekonomi zaten bizim aleyhimize seyrediyor, faizler desen aylık %4 risksiz getiri, dış yatırımlara da kur garantisi ver, oh ne güzel dünya.

Ereğli yeni maden projesi sayesinde daha entegre üretim imkanına kavuşacak diyoruz. Şu koşullarda yatırım gecikebilir, yönetim belirsizlik nedeniyle likit kalmak isteyebilir. Yok süratle yatırıma başlayayım dese faiz oranları ortada.

SPK 1 aydır bülten yayınlamıyor, onca onay, duyuru ne oldu? Borçlanma aracı çıkarması gerekenler, sermaye artırım başvuruları dondurucuya mı kondu? Piyasa manüplasyonları açıklanmıyor, cezalar duyurulmuyor. Böyle ciddiyetsizlik olabilir mi? Sermaye piyasalarını düzenlemekle yetkili kurum ortada yokken borsaya para yatırması için birilerini ikna etmek mümkün mü? Şu bile tek başına kabul edilemez.

Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    İşin ilginç yanı; seçilmiş başkanları görevden alınan hatta hapse atılan topluluk kendilerine bir göz kırpmayla hemen yumuşayıp destek vermeye hazır görüntüde. Belki de ben yanlış algılıyorum ama geçen haftaki Apo çıkışnda yelkenler suya inivermişti.
    Doğanbebek olayını örtbas etmek için gündem değiştirdiler.
    Bu konu,çoğu kişiye ulaşabilirdi.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Bu olanları algılamada en yetersiz kişi benimdir Çıkıştan ziyade bunu yapması için seçilenin kimliği ters köşe yaptı herkesi. Zaten adamlar piyasayı ters köşe yapmayı iş edinmişler. Kaç defa MB başkanları üzerinden yanılttılar ve diğer sayısız örnek. En azından siyaset cephesinde rahatlarız derken bir sürpriz yumruk yedik. Ekonomi zaten bizim aleyhimize seyrediyor, faizler desen aylık %4 risksiz getiri, dış yatırımlara da kur garantisi ver, oh ne güzel dünya.

Ereğli yeni maden projesi sayesinde daha entegre üretim imkanına kavuşacak diyoruz. Şu koşullarda yatırım gecikebilir, yönetim belirsizlik nedeniyle likit kalmak isteyebilir. Yok süratle yatırıma başlayayım dese faiz oranları ortada.

SPK 1 aydır bülten yayınlamıyor, onca onay, duyuru ne oldu? Borçlanma aracı çıkarması gerekenler, sermaye artırım başvuruları dondurucuya mı kondu? Piyasa manüplasyonları açıklanmıyor, cezalar duyurulmuyor. Böyle ciddiyetsizlik olabilir mi? Sermaye piyasalarını düzenlemekle yetkili kurum ortada yokken borsaya para yatırması için birilerini ikna etmek mümkün mü? Şu bile tek başına kabul edilemez.
    Not artırımını bile ciddiye almadılar.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Morgan Stanley'den TCMB tahmini: İndirim olasılığı azaldı
    Morgan Stanley, Ekim ayı enflasyon verisinin ardından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan Aralık ayında faiz indirim ihtimalinin azaldığı tahminini paylaştı.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Haklısın, bu başlıkta çok fazla EREGL harici yorumlar yapmaya başladığımın ben de bilincindeyim artık ve bu başlığa katılımımı sonlandırmaya karar verdim. Hepiniize bol şans diliyorum. TH
    Tebrikler . Ham bilgisi piyasa tecrübesi analizleri bakış açıları yabancı borsalar hakkındaki bilgileri birikimleri ile buradakilerin yüzde 99.9 unu katlayacak normal hayatta temas bile etme şansınız olmayan birisini bıktırmışsınız.

Fedor falan patrik , okşa patlıcanlarını düştükçe alıyorum kredili alıyorum bugün iyi uyanmadım hemen 1000 lot eregl aldım çok iyi hissediyorum türü goygoy/muhabbetler size yeter de artar bile zaten.

EREGL eşleşme, A1 Capital 14 krş yukarıdan eşleştirdi! toplamda alan Y/F satan BofA, gene kendisi! bence piyasaya rağmen iyi kapattı denebilir!

Sayfa 299/398 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •