Sayfa 434/1000 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Palayı buldum sanırım[emoji23][emoji23][emoji23]

https://www.instagram.com/reel/DBgXa...IyM3RucHI0Ng==

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yürüyün gençler. uyurken evde bilgisayar başında benim gibi yorgan altında palanın gazabına uğrayanlar gidelim intikamımızı alalım.

2. bist100 de sıralı 2 destek ( 8500....5500 ) gelmeden borsaya alıcı gelmeyecektir..niye..çünkü 4 yılda 20 kat çıkmış hisselerde patronlar mal toplamalı..Yabancı çıkar-İsrail gerginliği artar- enflasyon düşmez-Siyasi kaoslar çıkar vs...4 yılda 20 kat çıkmış kağıtlarda kriz olmadan bu iş bitmez..ekonomistler gibi lafı eğip bükmeye gerek yok..

3. 8500 lerden daha önemli olan 5500 ler..neden peki..incelediğim çoğu kağıtlarda nerdeyse teknik olarak yani %50 düşüş potansiyeli var..tesadüf değildir heralde..bu teknik oluşum 80 lerden bu yana sadece 2 yerde var: 1998 ve 2008 ( 2001 de yok )..
    ekonomistlere uysak hemen mal almaya başlanmalı..bakıyorum kağıtlara ben mi körüm acaba diye .. özellikle haftalık ve aylıklara uzaya çıkmış kağıtlar..özellikle aylık ve 3 aylıklar yeni SAT diyor göstergeler..ama ekomnomistler AL diyor..alalım da nerden stacaz..uzay boşluğunda zaten kağıtlar..
    Bizimkilerde biliyor..ucuzlamadan kimse borsayı almaz..zamanında bovespa yıllarca önümüzden giderdi..adamları 7 -8 e katladık..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bist100 de sıralı 2 destek ( 8500....5500 ) gelmeden borsaya alıcı gelmeyecektir..niye..çünkü 4 yılda 20 kat çıkmış hisselerde patronlar mal toplamalı..Yabancı çıkar-İsrail gerginliği artar- enflasyon düşmez-Siyasi kaoslar çıkar vs...4 yılda 20 kat çıkmış kağıtlarda kriz olmadan bu iş bitmez..ekonomistler gibi lafı eğip bükmeye gerek yok..
    İyi de simit alıyorsun, 2 sene önce 3 TL
    Bugünlerde 15 TL..
    Bu mal şişmiş, aşırı yükselmiş demen mümkün değil..
    Simidin, 20...25e doğru gideceğini biliyorsun,
    Asla da geri gelmeyeceğini..

Ama iş senet olunca, hele yüksek enflasyonda, değerler asla aşırı değil..

Gedik yatırım 8.ayda, strateji raporunda
    100 endeks için sene sonu 13.000 hedef vermişti. 8.000... Oradan 5.000 zor..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    TOASO yarın ciddi prim yapmalı..
    Stellanis işi OK
    Şirketimiz ile Stellantis Europe S.P.A arasında Stellantis markaları (FIAT, Opel, Citroën, Peugeot) için öngörülen yeni "K0"
    modelin hafif ticari araç ve "Combi" versiyonlarının çoklu enerji platformlarında Stellantis lisansı ile Türkiye'de üretim
    hakkının Tofaş'a verilmesine ve üretilen araç ile yedek parçaların satış koşullarının belirlenmesine yönelik olarak bir
    üretim sözleşmesi ("Üretim Sözleşmesi") ile Stellantis Grubu'na ait fikri ve sınai mülkiyet haklarının kullanılmasına ilişkin
    bir lisans sözleşmesi imzalanmıştır.

6. Tofaş'tan Stellantis Grubu ile yapılan üretim anlaşmasına ilişkin açıklama:

- "Çoğunluğu 2024 yılı içerisinde tamamlanmak üzere toplam 232 milyon avro tutara kadar yatırımla hayata geçirilmesi öngörülen proje kapsamında 2024-2032 yılları arasında 1 milyon adet araç üretimi hedeflenmektedir"

İSTANBUL (AA) - Tofaş, Stellantis Grubu ile imzalanan anlaşması kapsamında toplam 232 milyon avro yatırımla 2024-2032 yıllarında 1 milyon adet araç üretiminin hedeflendiğini bildirdi.

Tofaş'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan duyurusunda, 1 Mart 2023 tarihli açıklamayla, şirket ile Stellantis Europe S.P.A arasında üretim sözleşmesi imzalandığı belirtildi.

Anlaşmanın detaylarının paylaşıldığı açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"1 Mart 2023 tarihli özel durum açıklamamız kapsamında, Şirketimiz ile Stellantis Europe arasında Stellantis markaları (FIAT, Opel, Citroën, Peugeot) için öngörülen yeni 'K0' modelin hafif ticari araç ve 'Combi versiyonlarının çoklu enerji platformlarında Stellantis lisansı ile Türkiye'de üretim hakkının Tofaş'a verilmesine ve üretilen araç ile yedek parçaların satış koşullarının belirlenmesine yönelik olarak bir üretim sözleşmesi (üretim sözleşmesi) ile Stellantis Grubu'na ait fikri ve sınai mülkiyet haklarının kullanılmasına ilişkin bir lisans sözleşmesi imzalanmıştır."

Açıklamada, sözleşme uyarınca, çoğunluğu bu yıl tamamlanacak 232 milyon avroya varan yatırımla hayata geçirilecek proje kapsamında, 2024-2032 döneminde 1 milyon adet araç üretiminin hedeflendiği bildirildi.

Fiat markası için üretilen söz konusu araçların Türkiye'de dağıtım hakkının Tofaş'a verildiği belirtilen açıklamada, "Stellantis Otomotiv paylarının şirketimiz tarafından devralınması durumunda, diğer Stellantis markalarının (Peugeot, Citroen Opel) Türkiye'deki dağıtım hakkı da Tofaş'a geçecektir." denildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

7. KAP: TOASO [ ] TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Yeni İş İlişkisi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1353404

1 Mart 2023 tarihli özel durum açıklamamız kapsamında, Şirketimiz ile
    Stellantis Europe S.P.A arasında Stellantis markaları (FIAT, Opel, Citroën,
    Peugeot) için öngörülen yeni "K0" modelin hafif ticari araç ve
    "Combi" versiyonlarının çoklu enerji platformlarında Stellantis
    lisansı ile Türkiye'de üretim hakkının Tofaş'a verilmesine ve üretilen araç ile
    yedek parçaların satış koşullarının belirlenmesine yönelik olarak bir üretim sözleşmesi ("Üretim Sözleşmesi") ile Stellantis
    Grubu'na ait fikri ve sınai mülkiyet haklarının kullanılmasına ilişkin bir
    lisans sözleşmesi
    imzalanmıştır.

Üretim Sözleşmesi uyarınca,
    çoğunluğu 2024 yılı içerisinde tamamlanmak üzere toplam 232 milyon Euro
    (yaklaşık 250 milyon dolar) tutara kadar yatırımla hayata geçirilmesi öngörülen
    proje kapsamında 2024-2032 yılları arasında 1 milyon adet araç üretimi hedeflenmektedir.

FIAT markası için üretilen söz
    konusu araçların Türkiye'de dağıtım hakkı Tofaş'a verilmiş olup, Stellantis
    Otomotiv paylarının Şirketimiz tarafından devralınması durumunda, diğer
    Stellantis markalarının (Peugeot, Citroen Opel) Türkiye'deki dağıtım hakkı da
    Tofaş'a geçecektir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.17-1
    Kurumsal Yönetim Tebliği ("Tebliğ") uyarınca, söz konusu sözleşmeler kapsamında
    gerçekleştirilecek yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin bir hesap dönemi
    içerisindeki tutarının, satış işlemlerinde yıllık hasılat tutarına oranının ve
    alım işlemlerinde yıllık satışların maliyeti tutarına oranının %10'dan fazla
    bir orana ulaşacağının öngörülmesi nedeniyle, Tebliğ uyarınca işlemlerin
    şartlarına ve piyasa koşulları ile karşılaştırılmasına ilişkin olarak
    hazırlanan rapor hakkında bilgi ayrıca açıklanacaktır.

8. Ben, 232 mlyn Euro yatırım ile 8 yılda 1 milyon adet araç üretileceğini anladım.
    1.000.000/8 = 125.000 adet/yıl.

YTD

Sayfa 434/1000 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •