Sayfa 3/333 İlkİlk 123451353103 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 17 - 24 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    İşte bu, hazır alım gücü düşmüşken vatandaş dubai çikolatasına doysun. Bitmeden birkaç kutu almak lazım

2. Son 1 ay

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,050
    ft2/kingsailor yasak size başlık....

yeter, tüm yatırımcılar sizden şikayetçi...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Son 1 ay

Cehâletimi mâzur görün..Bir sorum olacak açıklayamadığım için..Ülker'in Ödenmiş Sermayesi 369.275.855 tl.Bunun %39.08'i dolaşımda..Yâni 111.078.177 adedi.Paylaştığınız tabloda ise yalnız Ünlü Menkul Değerlerin stoklarında ise 197.123.325 adet gözüküyor..Benim dayandığım bilgiler "bigpara'nın" Ülker sayfasından alınmıştır.Bu nasıl oluyor anlayamadım..Kaldı ki Ünlü Co.'da Dolaşımdaki hisselerin bu kadar büyük bir kısmının bulunması da tuhaf değil mi?Yanılıyorsam lütfen açıklamanızı istirham ederim.Peşin teşekkürlerimle...

5. bende migros da arkadaşım var özellikl ülker satışlarını soruyorum belirgin bir degişiklik yok ama dubai anında bitiyor diyor...merak ediyorum bu düşüş sebebini ...nedir bizim göremediğimiz...sanayi şirketlerinden beter düşüyoruz ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    Cehâletimi mâzur görün..Bir sorum olacak açıklayamadığım için..Ülker'in Ödenmiş Sermayesi 369.275.855 tl.Bunun %39.08'i dolaşımda..Yâni 111.078.177 adedi.Paylaştığınız tabloda ise yalnız Ünlü Menkul Değerlerin stoklarında ise 197.123.325 adet gözüküyor..Benim dayandığım bilgiler "bigpara'nın" Ülker sayfasından alınmıştır.Bu nasıl oluyor anlayamadım..Kaldı ki Ünlü Co.'da Dolaşımdaki hisselerin bu kadar büyük bir kısmının bulunması da tuhaf değil mi?Yanılıyorsam lütfen açıklamanızı istirham ederim.Peşin teşekkürlerimle...
    Estafurullah.

Ünlü'deki mallar Yıldız Grubuna ait, zamanında kullandıkları kredi için rehin verilmişti diye hatırlıyorum.

7. Bilanco beklenti altı gelirse hedef seviyeleri nasıl olur? 90-100 bandı gelir mi? 200 haftalık ortalama oralarsan geciyor dolar bazında

8.  Alıntı Originally Posted by aaron Yazıyı Oku
    Bilanco beklenti altı gelirse hedef seviyeleri nasıl olur? 90-100 bandı gelir mi? 200 haftalık ortalama oralarsan geciyor dolar bazında
    oraya da pek bişey kalmadı zaten ama dozu kaçırdılar iyice...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 3/333 İlkİlk 123451353103 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •