Sayfa 642/823 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 6579 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: EndeksS

1. xu30 9.512 nihayet geçti, bugün kapanış artı olabilir...

Sabaha her yer yemyeşil olur ama marj kısmında net değilim...

60 lıklar acayip sıkıştı, sabaha o da yeşil ışığı yakar... Hocam yeter bu kadar düştüğümüz... Piyasada 5.000- 6.000-7.000 rakamları dolaşmaya başladı... Bu olursa tarumar oluruz...

2. 60 lıkta yaktı yeşili. Sabaha sadece 15 lik kaldı, belki kapanışa yakın o da yakar yeşili.. Geriye ver coşkuyu Pala demek kalır...

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ben a mavi alanları beklerim şahsen, bir tadına bakacağını düşünüyorum, o esnada turuncu alana geçerek yükselen yapacaklarmı?buda belli olur
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    kırmız alan _ a mavi lan sınırında, ON
     Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    xu30 9.512 nihayet geçti, bugün kapanış artı olabilir...

Sabaha her yer yemyeşil olur ama marj kısmında net değilim...

60 lıklar acayip sıkıştı, sabaha o da yeşil ışığı yakar... Hocam yeter bu kadar düştüğümüz... Piyasada 5.000- 6.000-7.000 rakamları dolaşmaya başladı... Bu olursa tarumar oluruz...
    a mavi alandayız, direnç alanında
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4. under bahsettiğin trendi sliyorum, yeşile kaçmış tohumluk olmuş,...eğer yükseliş agresif olursa tekrar yeri hazır çizeriz,...

birde düşüş ilk nereden başladı bazen unutmamak için tutuyorum böyle,..sen grafiklerde maviyi bir önceki tepeye yasla hepsi o,..

Son 15 dk alanlar, BofA alarak/kapanarak piyasayı pozitife geçirdi,

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    under bahsettiğin trendi sliyorum, yeşile kaçmış tohumluk olmuş,...eğer yükseliş agresif olursa tekrar yeri hazır çizeriz,...
    Hocam, kısaların tamamı yeşile döndü... 5 lik 15 lik 30 luk 60 lık ama uzunlar sorunlu. O yüzden o trend bir süre iptal...

7. mesela burada ana trenleri sildim diyelim, bir süre sonra marikste 5 lilkleri kırptı, bar sayısı belli matrikste çünkü,..
    o nedenlede saklıyorum,..

8.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Hocam, kısaların tamamı yeşile döndü... 5 lik 15 lik 30 luk 60 lık ama uzunlar sorunlu. O yüzden o trend bir süre iptal...
    yenisi gelecektir zaten,..çünkü en başta belirtmiştik, yukarı aşağı okuma değil, soldan sağa okuma yapıyoruz diye,..
    grafik sağa gittikçe mutlka trendler gelecektir,..

sırası geldiğinde şu kırmızı alan yazdığımız kadar yeşil alan diye de yazmak isterim şahsen,...

Sayfa 642/823 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •