Sayfa 479/1000 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bende uyardım seni azerilere dikkat et diye
    Nebiliyim heriflerin tam soyguncu olduğunu,
    Bu yazın fabrikaya gitmeyi düşünüyorum, yerinde ziyaret edecem, işciler kaytarıyor mu, dumanı tütüyor mu bakıcam
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Trump : Savaş başlatmayacağım, savaşları durduracağım, bu demokrasi ve özgürlük için büyük bir zafer

ABD başkanlık seçimlerini kazandığını duyuran Cumhuriyetçi aday Donald Trump, "Savaş başlatmayacağım, savaşları durduracağım, bu demokrasi ve özgürlük için büyük bir zafer." dedi.

ABD seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklanırken, zaferini ilan eden Trump, Florida'da bulunan yerleşkesine yakın kongre merkezinde destekçilerine hitaben konuşma yaptı.

North Carolina, Georgia ve Pensilvanya gibi salıncak eyaletleri kazandığını belirten Trump, Michigan, Arizona, Nevada ve Alaska'da da önde olduklarını kaydetti.

Senato'nun kontrolünü geri aldıklarını, resmi olmayan sonuçlara göre Temsilciler Meclisi'nin kontrolünü de ellerinde tutacaklarını söyleyen Trump, "Bu Amerikan halkı için, Amerika'yı yeniden büyük yapmamıza imkan verecek muhteşem bir*zafer."*dedi.
    Trump 3 seçime girdi. Kadın rakiplerine karşı kazandı.(Hilary-Kamala) Erkek rakibi Bunak Biden'a yitirdi.

3. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Recep Tayyip Erdoğan
    @RTErdogan
    Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan başkanlık seçimini büyük bir mücadelenin ardından kazanarak yeniden ABD Başkanı seçilen dostum Donald Trump’ı tebrik ediyorum.

Amerikan halkının seçimiyle başlayacak olan bu yeni dönemde, Türkiye-ABD ilişkilerinin güçlenmesini, Filistin meselesi ve Rusya-Ukrayna savaşı başta olmak üzere bölgesel ve küresel çapta yaşanan krizlerin, savaşların son bulmasını temenni ediyor; daha adil bir dünya için daha fazla çaba sarf edileceğine inanıyorum.

Seçimlerin dost ve müttefik ABD halkı ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    ÖÖ 11:55 · 6 Kas 2024
    ·
    1,5 Mn
    Görüntülenme

bu twetele beraber hareket başladı makinalarda.
    alsın götürsünler pıst 100 sıkıntı yok.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

en zorlaması... adam çatır çatır alıyoru

180'liklerdeki dojilere dikkat

Başkan Erdoğan ile ilgili bir son dakika haber var mı.....

6. Öyle ya da böyle Trump bizim için daha hayırlı.

Biden dönemi bence Türk-Amerikan ilişkilerinin en kötü olduğu dönemdi yakın tarihteki

Şimdi en azından yeni deste yeni kartlar.

7. ONS altına ıslak odunla giriştiler. Son zamanlarda yine herkesin dilinde idi yine şaşırtmadı.Bir emtia herkesin diline düştü ise kaçacaksın . 2800 2900 ler uzun bir süre zirve olarak kalacaklar sanırım.

8. 32,30 satılan gümüş 31,36 yerine konuldu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 479/1000 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •