Medyanın Elli Tonu
@Medyanin50Tonu
·
8sn
ABD'li Senatör Marco Rubio:
Savaşın ve acıların bitmesini istemek Putin taraftarı olmak değildir.
Savaş durmadığı takdirde Ukrayna 100 sene öncesine gidecek.
Rusya'nın, Ukrayna'nın bir kısmını kontrol etmesine izin vermekten başka çare yok.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
KY çoğunlukla batmaya mahkumdur.Çünkü sürü psikolojisini bir tarafa atamaz.Çoğunluk içinde olmak-SÜRÜ PSİKOLOJİSİ kişiyi güvende hissettirir.
En zirvelerde HEP BİRLİKTE SASA almak her zaman o an için güvenli harekettir.Dolar bazlı 30 kat gitmiş HEKTAŞ alınır,büyük huzurla...ama diplere yolculuk eden bir varlığı kimse almaz.
Hiç bir zaman PETKM aldım demedim( konu-komşu geyiği ayrı olay)..Her zaman dediğim şudur:'' BIST100 UYGUN OLDUĞU ZAMAN ALACAĞIM 10 HİSSEDEN BİRİSİ petkmdir.''
Burada ifade ettim.SP500(EN AZINDAN YATAY) ve bıst100 en azından yatay olmadıktan sonra hiç bir hisseye yatırım yapmam.2008 i yaşamış birisi olarak...Hisseniz en güçlü-bilançolu-en ucuz olan olsun...bıst100 e çakarlarsa sizinki de en fazla 3 vakit dayanır.
Temel mantık dahilinde aynı şeyi söylerim..Bıst100 uygun olunca bence PETKOM mutlaka portföylerde olmalı...
![]()
Bozkurt,
apkoş la gireyim diyecem onun zaten topik hayatı için 1 hakkı var onada ateş etmeyecem .
kankanı ikna et tokatıngülü onunla girim top sizde![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Hisse aldık battık diyemiyenlerin sesiyim ben sindoma abi
https://youtu.be/fcPvXslIcHI?si=CM5NtgMZq6Zhs0y0
Konuyu boyuna petkocuuuma bağlıyon, benim öngörüme yüzde 95 kaybedersin diyon ama nicki masaya koyamıyorsun, neyise sağlık olsun
Sen benim yeni nicki araştıra dur, belkim hoşuma giden 1 dene buluruz, ha bu arada Ayasofya abiye süüyleme o bilmesin![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri