Otoriteden güvence almadan kimse 200 k short açamaz...Mabadýndan kan alýrlar.
Depremden sonra taban olmasý gereken býst,TAVAN oldu...Sadece bir yönetmelik deðiþikliði ile.
Kimse bu riske giremez.VARLIK ETKÝSÝNÝN olayý olabilir.
Bunun enflasyona etkisi için; ''sen benim sýrtýmý kaþý,ben de senin sýrtýný kaþýyayým...''![]()
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Ekonomi Manþet
@manset_ekonomi
#MustafaGültepe: Ülke batýyor; yüzde 50 faizle bir ülkenin ayakta kalma þansý yok
https://ekonomimanset.com/tim-baskan...alma-sansi-yok
e nas , kkm yi alkýþlýyordunuz ozaman þimdi bunlarý söylüyorsunuz ayný kiþiler yönetiyor.
Son düzenleme : sindoma53; 04-11-2024 saat: 13:01.
Mehmet Þimþek: "Özellikle geriye dönük fiyatlama davranýþýnýn yüksek olduðu kira ve eðitim grubunda yýllýk artýþlar enflasyondaki düþüþü sýnýrlandýrýyor"
Bundan sonraki global krizi kamu borçlarý üzerinden bekliyecem .
ABD bir bok olmaz eski hazine bakanýnýn söylediði gibi ,
Richard Nixon döneminin Hazine Bakaný John Connally, "Dolar bizim paramýz ama sizin probleminiz.
Adamlar ona kayyum buna kayyum keseri almýþlar Türkiye yi yontuyorlar. Demokrasi önceliði olan yabancý olsam sittin sene gelmem. Dersin ki Cin de demokrasi mi var oraya senelerce yatýrým yaptýlar niye olmasýn. Þimdi yapmýyorlar derim ben de... Demokrasi vb takmayan para sahibi olsam yine gelmem. Para istediðin adamlar Yahudi lobisi.. onlara da kalayi basiyorsun... Sittiredin borsayý ilk gece hakký gelse bir nane olmaz ülkede. Kalkýnmýþ toplum olamayacaðýz. Tarikat, mafya vb saçmalýklarý altýn çaðýný yaþayan ülke... Zombilesmis toplumla nasýl olacak bu iþ anlamadým.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri