bozkurt akçay ucuzcu trend yakalayýp balya yý alýp baþka sevdalar peþinde ama iyi oyuncu výop ta burada birkaç iþlemine þahit oldum
bozkurt akçay ucuzcu trend yakalayýp balya yý alýp baþka sevdalar peþinde ama iyi oyuncu výop ta burada birkaç iþlemine þahit oldum
Ben de defalarca ÖNGÖRÜNÜ YAZ dedim....Ama TIK yok...
Bilançolar iyi gelirse söyle olur...
Faiz inerse böyle...Kuru fasulye yersen gaz çýkar...vs....Müsadenle ben bunu FORUM TUTANAKLARINA GEÇÝRECEÐÝM...
-Tarih: 7 kasým 2024 býst100:8855
-OLAY:
-Bozkurt ortaya NICKINI KOYDU VE ''31 Aralýða kadar dibimiz:8566'' dedi..
-Sindoma Bozkurtta ''%95 yanýlacaksýn-nick ara'' dedi..
BOZKURT''O ZAMAN SEN DE NICKINI KOY-ORTA VADELÝ ÖNGÖRÜ ÝÇÝN''
SÝNDOMA'' Hayýr olmaz..Efendim sen petkom demiþtin(ne alaka)''
apka sen koy nicini senle girelim
Astor
Enka
Migros
Adel
Krdmd
Asels
Bu haftanýn dikkat çeken hisseleri sindoma abi aylýk dikkat çeken hisseler ise
Tekfen
Europower
Katýlýmev
Göltaþ
Çimsa
Egeen
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu anonakiler seloyu sevsin,
Selo yap x3 form pala ð örsün![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
17 ekimde yazdým...net ALIM ARALIÐIMI(300 PUANLIK MARJLA)..ve en geç nisan sonuna kadar hedefimi yazdým...Orada yazýyor zaten..Ama buyur sende yaz...Sen ifade et..ben oradakilerin aynýsýný yine açýkça yazacaðým...
ORTA VADELÝ ALIM ARALIÐI..VE 5-6 AYLIK hedef....konu bu...
Adam hala öngörüde bulunmadýn diyor
ulan bu harbiden bu kafa ile ösym de 1. oldumu bizimi yiyor,
burayý devamlý takip edenlerden bundan baþka çýkmaz benim öngörü koymadýðýma orta vade.
apkoþ yavrucum sen dün burada algý yapýyordunya benim üzerimden 2.10-2.25 kim yazmýþ beklenti olarak neyin kafasýndasýn.
Seloyu bu hafta yazdým ben, taþýycK endekside diye
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri