Medyanýn Elli Tonu
@Medyanin50Tonu
·
8sn
ABD'li Senatör Marco Rubio:
Savaþýn ve acýlarýn bitmesini istemek Putin taraftarý olmak deðildir.
Savaþ durmadýðý takdirde Ukrayna 100 sene öncesine gidecek.
Rusya'nýn, Ukrayna'nýn bir kýsmýný kontrol etmesine izin vermekten baþka çare yok.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
KY çoðunlukla batmaya mahkumdur.Çünkü sürü psikolojisini bir tarafa atamaz.Çoðunluk içinde olmak-SÜRÜ PSÝKOLOJÝSÝ kiþiyi güvende hissettirir.
En zirvelerde HEP BÝRLÝKTE SASA almak her zaman o an için güvenli harekettir.Dolar bazlý 30 kat gitmiþ HEKTAÞ alýnýr,büyük huzurla...ama diplere yolculuk eden bir varlýðý kimse almaz.
Hiç bir zaman PETKM aldým demedim( konu-komþu geyiði ayrý olay)..Her zaman dediðim þudur:'' BIST100 UYGUN OLDUÐU ZAMAN ALACAÐIM 10 HÝSSEDEN BÝRÝSÝ petkmdir.''
Burada ifade ettim.SP500(EN AZINDAN YATAY) ve býst100 en azýndan yatay olmadýktan sonra hiç bir hisseye yatýrým yapmam.2008 i yaþamýþ birisi olarak...Hisseniz en güçlü-bilançolu-en ucuz olan olsun...býst100 e çakarlarsa sizinki de en fazla 3 vakit dayanýr.
Temel mantýk dahilinde ayný þeyi söylerim..Býst100 uygun olunca bence PETKOM mutlaka portföylerde olmalý...
![]()
Bozkurt,
apkoþ la gireyim diyecem onun zaten topik hayatý için 1 hakký var onada ateþ etmeyecem .
kankaný ikna et tokatýngülü onunla girim top sizde![]()
Hisse aldýk battýk diyemiyenlerin sesiyim ben sindoma abi
https://youtu.be/fcPvXslIcHI?si=CM5NtgMZq6Zhs0y0
Konuyu boyuna petkocuuuma baðlýyon, benim öngörüme yüzde 95 kaybedersin diyon ama nicki masaya koyamýyorsun, neyise saðlýk olsun
Sen benim yeni nicki araþtýra dur, belkim hoþuma giden 1 dene buluruz, ha bu arada Ayasofya abiye süüyleme o bilmesin![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri