Kızma başkan sorular ters gelince , en fazla görevden affını istersin![]()
Kızma başkan sorular ters gelince , en fazla görevden affını istersin![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
neyi kutluyoruz acaba?
Çok ilginç bir ülke Merkez 2 ay üst üste aylık enflasyon verileri 2 nin altında olmadan bizden faiz indirimi beklemeyin diye ilk geldiği günden beri her konuşmasında dile getirmiş son gelen veri ekim 2.80 lerde bugun bakıyorsun faiz indiricek fiyatlaması var.
hayırlı olsun nasıl olsa yanlışlıklar bu ülkede daha çok alkışlanıyor.Sonra yapıştır halka .
FORMASYON AVCISI 53
ş.u dakikalar da kısa adımlı al sat yapıyorum......stres kat sayısı yüksek.....maksat az az tırtıklamak......
Bu gün bisküvinin tepesinin inmedim neyse bugünlük yeter şu Bozkurt reisim hünkârımin donunu alayım pazarlık edeyim palacim ile. Gerçi arkasında üç delik var hadi ikisi buynuz deliği ortadaki nefes alması için mi onu çözemedim
İyi günler sn Emregüneş hocam.
Hatırlarsanız sizinle de bir başka kalabalık(Ereğli) başlığında dostluğumuz pekişmişdi.
Orada en çok isoleytenin yazım tarzını beğeniyordum.Muhteşem espritüel bir arkadaş idi.
Saygılarımla
emregunes adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Normal şartlarda açın bakın verilere mart nisana kadar faiz indirimi yapamaz o verilerle yaparsa kendileri ile çelişirler.
Daha askeri ücret var, ocak ayı ile bir çok ürüne , elektriği vs vs zam var.
Allah sonumuzu hayır etsin.
FORMASYON AVCISI 53
Yer İmleri