Sayfa 561/1000 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    nerden çıkartıyosunuz ,,gelire göre Trafik cezası vs. bunları kim konuşuyor tartışıyorsa belliki zihni sinir porejesi peşinde adama gülerler

Anayasanın 10 . maddesini nereye koyacaz o zaman
    Mesela aracı kurum borsada fazla kazanandan daha fazla komisyon alıyorum dese ?

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    kchol .. en kötü haberler diplerde gelir motto su işler mi ?
    sabah %-1 civarı idi yazdığımda %+4 fena olmamış ...umarım devamı gelir ..ytd ..

bakalım u-100 nasıl kapatacak günlük ve haftalık barı .... %3 üzeri teprik ederim palayı ... bir kerede tebrik edeyim ytd ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    YÖK Başkanı Erol Özvar:

Ülkemizde 340.000'e yakın uluslararası öğrenci öğrenim görüyor.

Bu sayıyı 500.000'e çıkarmayı hedefliyoruz.

ama kalite yerlerde bence
    2002 den beri tüketim malı ithalatı yönüyle sürekli döviz açığı veriyoruz, bunu kapatmak için kamu şirketleri, özel şirketler, emlak, maden sahası, liman, hatta vatandaşlık bile satıyoruz. yabancı öğrenci konusu da bu kapsamda döviz geliri elde edilmek için yapılan faaliyetlerden biri.
    gelen öğrenci profil olarak düşük nitekli ve düşük gelirli görünüyor. O nedenle o öğrenciler de taşra üniversitelerine bile gidiyorlar. Geldikleri ülkeler ise gelişmemiş ülkeler olduğu için şimdilik aldıkları eğitimden memnunlardır. Bir nevi turizm faaliyetine benzer bir durum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst7.asp

2024.11.08 17:03:59 38.6137 39.6258 5.0 -.- 5.0 5.1 SEHSUVAR-(ELAZIG) İlksel

Elazığ'lı kardeşlerimize geçmiş olsun.
    Geçmiş olsun ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst7.asp

2024.11.08 17:03:59 38.6137 39.6258 5.0 -.- 5.0 5.1 SEHSUVAR-(ELAZIG) İlksel

Elazığ'lı kardeşlerimize geçmiş olsun.
    Geçmiş olsun. İnşallah kimse zarar görmemiştir.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bana atıyon diyen olursa ekran görüntüsünü Alper çıtak pis yedili Ayhan başkan desidero abi ye atıyorum onlar derse ki yalan bir daha yazmam
    Ufak atta civcivler de yesin
    Şaka la şaka, biliyorum sen iyi kazanıyorsun, tebrikler ve bol kazançlar dilerim

Ahanda real time online olarak bi lönk pozunu daha kapattı herifin 26 cetunu kaldı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    nerden çıkartıyosunuz ,,gelire göre Trafik cezası vs. bunları kim konuşuyor tartışıyorsa belliki zihni sinir porejesi peşinde adama gülerler

Anayasanın 10 . maddesini nereye koyacaz o zaman
    Mesela aracı kurum borsada fazla kazanandan daha fazla komisyon alıyorum dese ?
    Buyurun üstadım.
    İlk davayı siz açarsanız biz de müdahil oluruz

https://www.diken.com.tr/enerji-tuke...atura-sinyali/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ufak atta civcivler de yesin
    Şaka la şaka, biliyorum sen iyi kazanıyorsun, tebrikler ve bol kazançlar dilerim

Ahanda real time online olarak bi lönk pozunu daha kapattı herifin 26 cetunu kaldı
    Hava zemin şartları iyi olursa alıyorum yoksa veriyorum yo öyle her gün aptal pis Pala'nın parasını almak. Daha olmadı kucağına oturuyorum

Sayfa 561/1000 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •