Sayfa 562/1000 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şimdi SLOGANLARLA hareket etmeyelim....

Şahsen benim umurumda bile değil: isteyen inansın isteyen inkar etsin.Gerçek hayatta, uygun ortamda TEBLİĞ, müslüman için mutlak sorumluluktur.Onu da gerçek hayatta -uygun uslupla vs...yaparız..sonrası ALLAHA aittir..

Şimdi olay şu: kendisini MÜSLÜMAN DİYE tarif eden birisi alkol kullanıyor ve daha pek çok haltı yapıyor...(istediği kadar yapsın..kendi hayatı) ...bunu normal görüyor...

Ama başka müslümanın(TOKATLI ve BEN) VİOB oynamasını eleştiriyor.

Yani MÜSLÜMANIM DİYEN TOKATLI VEYA BENİM viob oynamamızı(ben bu arada bıraktım) eleştiriyor..

ama kendisi de MÜSLÜMAN iken her türlü haltı normal görüyor....

ŞİMDİ BURADAKİ ÇELİŞKİYİ görmek lazım...

Burada 2-3 kişi İSLAMA YAPILAN itibarsızlaşamaya karşı CEVAP hakkını kullandığı için ,onlardan daha fazla DİNEN sorumlu değiller..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    TOKATLI bu mevzuyu DİNE getirmedi..SİNDO denilen adam VİOB VE BORSADA çakıldığı için hedef saptırdı....Konuyu HARAMA getirdi..

2 GÜN önce yiyorsa bozkurtun teklifini- 14 ekimde benim teklifide kabul etmedi...OLAY; DİN-DİYANET DEĞİL: HEZİMETİ KAMUFLE ETMEDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    TOKATLI bu mevzuyu DİNE getirmedi..SİNDO denilen adam VİOB VE BORSADA çakıldığı için hedef saptırdı....Konuyu HARAMA getirdi..

2 GÜN önce yiyorsa bozkurtun teklifini- 14 ekimde benim teklifide kabul etmedi...OLAR DİN-DİYANET DEĞİL: HEZİMETİ KAMUFLE ETMEDİR...
    başladın yine kıvırıp gerdan kırmaya seni çağırdım sen gir dedim götün yemedi başkasınınki tutup geliyorsun
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. zoraki tepkinin sonuna geldik sanki..9280...bist100 için..buraya kadar depkii..geçemezse beklediğimiz çöküş her an kapıda..5500.... simitteki enflasyon korelasyonunu beklemekteyim vazgeçmek yok..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Siz yine boş verin aptal pala pis pala yı tırtıklayın
    ülke batmış çıkmış kimsenin umrunda değil ,
    herkes cebine girene bakıyor adam öyle bir din yaşıyorki Ebu süfyanın oğlu müaviye nin dini talan dolan ne ararsan var ama baksan müslüman bu yüzden ahlak kalmamış hırsızlık bile adamına göre , adalet adamına göre bir kardeşin güzel bir sözü vardı.
    hayata sadece nefes almak için gelmedim demişti.Yok kardeşim çoğu kişi sadece nefes almak için gelmiş.
    şimdi bu yazımda apkoş ve tokatçı nın ismi geçiyormu varmı gören ,
    peki bu dallamalar neden yine algı işine giriyor.
    bir tanesi zaten her boku bilen diğeri hep kazanan şakamısınız
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Geride "Eğitim Turizmi" vb. tartışıldı...

Şimdi sözüm meclisten dışarı. Bakıyoruz sosyal medyada falan:
    Üniversite giriş sınavında derece yapmış adamlar...*** Türkçe kelimeleri bilmiyor.
    Bakıyorsun; ısrarla yapılan yazım yanlışları vb... İstisna, klavye hatası falan değil yani...

Eskiden önemliydi; "paragraf soruları" vb... Matematik vb. bundan sonra gelirdi.
    Neden? Dilini bilmeyen adam, anlayamaz... Derdini de anlatamaz!

Sonra efenim, kompozisyon soruları, ödevleri olurdu.
    Türkçe yazabiliyor mu? Nerede küçük, nerede büyük harfle yazılır? Noktalama nedir? Biliyor mu?

Özellikle münazara vb. açısından önemli.
    Türkçe okuyabiliyor mu? Anlayabiliyor mu?
    Adam senin anlattığını anlamıyorsa! Kendi derdini anlatamıyorsa...
    Ana dilinde konuşamıyorsan... Beyhude.

Bilmiyor. Okuyamıyor, yazamıyor...

Yazık...
    Eğitim seviyemiz yerlerde...

*** FETÖ sürecini dışarıda bırakıyorum. Onlar soruları çalarak, başta devlet kademelerine yerleşmek amacında olduğundan...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

7. (8080-9280)/2 = 600 ...depkinin boyu..bahçelinin hesabı gibi oldu )
    ilk hedef 8080 olmalı bu hesapta..şu depki bitsin bakem

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    zoraki tepkinin sonuna geldik sanki..9280...bist100 için..buraya kadar depkii..geçemezse beklediğimiz çöküş her an kapıda..5500.... simitteki enflasyon korelasyonunu beklemekteyim vazgeçmek yok..
    Evet güzel yorum bencede tepkinin sonuna geldik, haftaya biraz geri çekilmesi lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 562/1000 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •