Sayfa 36/81 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
Arama sonucu : 647 madde; 281 - 288 arası.

Konu: KRDMB - Kardemir Karabuk Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B Tipi

1. 235 i bir kaldıramadılar.

Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Cuma günü 15 kademe fark vardı D ile B arasında. Şuan 27 kademe oldu. Karadereli öngörünüz için gerçekten tebrikler.
    Sn taka sagolsun..laz damarima basti...12 kademe farkla full gecis yaptim)
    Saka bir yana 2.34 denemek icin cuma aldiklarimdan bir bolumunu feda ettim alis kademesi zayif gibi durmasina ragmen alistaki miktarin cok ustunde miktari aninda aldilar...ee bizde a forumundaki sar arkadasa inat A ya gecirdik okadar miktari ))

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

3.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Sn taka sagolsun..laz damarima basti...12 kademe farkla full gecis yaptim)
    Saka bir yana 2.34 denemek icin cuma aldiklarimdan bir bolumunu feda ettim alis kademesi zayif gibi durmasina ragmen alistaki miktarin cok ustunde miktari aninda aldilar...ee bizde a forumundaki sar arkadasa inat A ya gecirdik okadar miktari ))

satışıma 5 tl kaldı sılık calarak arkama dönüp bakmadan gidecem

Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    satışıma 5 tl kaldı sılık calarak arkama dönüp bakmadan gidecem
    Inanmiyorum) 2.34 e ne verirsen aliyorken sadece yuzde 2 icin senelerce bekleyen biri riske girmez dahada beklemez..)

Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

5.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Inanmiyorum) 2.34 e ne verirsen aliyorken sadece yuzde 2 icin senelerce bekleyen biri riske girmez dahada beklemez..)

senelerce bekleyen biri degilim.hemen hemen her hisseyi takip ediyorum ve bir cogunun nerelerden geldigini biliyorum..B yi 1,86 dan aldım ve simdi söz dinleyerek 2,34 den satıyorum daha dogrusu kıllandım..ve 3,28 den TS ye gectim kalanlara bol kazançlar.herkes hakkını helal etsin belki istemeyerek birlerini üzmüş olabilirim.gerci cok yazmayı seven biri degilim....herkese bol güneşler

hayirli olsun sn taka ..yuzde 2 icin killanmaya degmezdi...saygilar...

7.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    senelerce bekleyen biri degilim.hemen hemen her hisseyi takip ediyorum ve bir cogunun nerelerden geldigini biliyorum..B yi 1,86 dan aldım ve simdi söz dinleyerek 2,34 den satıyorum daha dogrusu kıllandım..ve 3,28 den TS ye gectim kalanlara bol kazançlar.herkes hakkını helal etsin belki istemeyerek birlerini üzmüş olabilirim.gerci cok yazmayı seven biri degilim....herkese bol güneşler
    hayırlı olsun. sanırım siz sattınız 235 kalktı..

8. 30 kademe oldu gene fark.

Sayfa 36/81 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •