Sayfa 118/146 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon
Arama sonucu : 1164 madde; 937 - 944 arası.

Konu: KRSTL - Kristal Kola

1.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    Çaykur'dan yeni bir ihale daha alındı....

32.600.000 tl bedelli...

bu yıl sadece Çaykur'dan alınan soğuk çay ihale bedeli 314.910.000 tl...

Şok Marketleri'nde de bol miktarda Kristal üretimi soğuk çaya rastlıyorum hatta çoğu yerde hemen bitiyor reyonlar boş kalıyor... demekki müthiş bir talep var...

kendi markasıyla üretimi ve ihracatıda bulunan şirketin maden suyu ve su üretimi de var.

sıcak rekorlarının kırıldığı bu günlerde su, meşruba ttüketimininde rekorlar kıracağını düşünüyorum
    Kristal Kola Çaykur'dan bir Didi ihalesi daha aldı...

değeri 23.970.000 tl...

bu yıl Çaykur'dan alınan ihale toplamı 338.880.000 tl ye ulaştı...

3 harfli marketlere özellikle Şok Marketlerine üretim son hızı ile devam ediyor...

kendi üretimi ve ihracatıda sayarsak bu yıl çok güzel bir bilanço açıklayacağını düşünüyorum...

daha 6 aylık bilançosu bile açıklanmadı hissenin....
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

2. EKAP da aramayı nasıl yapıyorsunuz. Ben yapamadim

Kristal Kola'nın 2024 yılı 6 aylık konsolide net karı 37.909.758 TL (2023/6 aylık: 3.026.682 TL)

4. güzel kar açıkladı....

cirosu , ihracatıda güzel...

üstelik 3.çeyrek bliançosu yok burada. yılın en iyi dönemi 3.çeyrektir kristal için.

büyük bir ciro patlaması olacağını düşünoyurm.

ayrıca enerji ve kapasite artışı ile ilgili yatırımları var.

Bim ve Şok için fason üretim yapıyor.

kendi ürünü ilede önemli mikyarda satışı var..

Bu şirketten daha az satış yapan ppınar su nun değeri 2 milyar tl iken hem satışı hem karı daha fazla olan Kristal kolanınki sadece 1 milyar tl...

buradan nasıl bir potansiyeli olduğunu anlayabilirsiniz

5. Kristal kolanın ekim ayının ilk üc günkü hacim artışıyla yaklaşık 120 milyon lotunun yeni oyuncuya devredildiğini düşünüyorum.Ekimin 1. Günü 500 milyon hacim ile satış lot tarafında 80 milyon lot el değiştirdi.Net lot tarafından bakarsanız 3 milyon görürsünüz.

6. Kristal Kola'nın Meyveli İçecek Üretimi projesi ile ilgili 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi

14/10/2024 10:40:09

Kristal Kola tarafından yapılması planlanan Meyveli İçecek Üretimi projesi ile ilgili 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"KIRIKKALE ili MERKEZ, ilcesi Fatih Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı No:454, 3708 Ada, 28,29,30,31,43,44,46,47 Parseller mevkiindeki KRİSTAL KOLA VE MEŞRUBAT SAN. TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Meyveli İçecek (Gazlı-Gazsız) Üretimi projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince Meyveli İçecek (Gazlı-Gazsız) Üretimi projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir. "

7. Hissenin tahtacisı değişti ..1,2,3 ekim tarihli akd lerde yaklaşık 120 milyon lot el değiştirdi. Eğer bu bilançoda 50 milyon kâr gelirse hedefi 9 liradır.

8. Bilanço geldi 9 aylık net kâr 73 milyon TL.

Yok şu kadar satış yaptı yok bu kadar satış yaptı. Boykot kristale yaradı falan filan neticede 73 milyon kâr.

Sayfa 118/146 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •