Sayfa 798/998 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Mesaj düzenle olursa iletiyi siliyor mobil cihazda deneyeyim dedim hala düzelmemiş ilgili bug
    Yok düzeldi aşağıda değişiklik leri kaydet var belki görmediniz ona basın eskiden ona basınca da mobilde her koşulda silerdi şimdi öyle değil
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Yok düzeldi aşağıda değişiklik leri kaydet var belki görmediniz ona basın eskiden ona basınca da mobilde her koşulda silerdi şimdi öyle değil
    Bende olmuyor ilgili metine tıklayınca refresh ve arkasından delete yaparak sayfa yenilenmiş oluyor sistem hala

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bende olmuyor ilgili metine tıklayınca refresh ve arkasından delete yaparak sayfa yenilenmiş oluyor sistem hala
    Kalem işaretine basıp sayfaya geliyorsunuz yani yazdığınız yazıya, orada değişiklik yapın bir harf ekleyin sonra değişiklikleri kaydet tuşuna basın
    İki kişi de farklı olamaz olmamalı son yazdığınız üzerinden deneyin bir daha

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kalem işaretine basıp sayfaya geliyorsunuz yani yazdığınız yazıya, orada değişiklik yapın bir harf ekleyin sonra değişiklikleri kaydet tuşuna basın
    İki kişi de farklı olamaz olmamalı son yazdığınız üzerinden deneyin bir daha
    Bir ara benim telefonda yapıyordu. Hata vs düzeltme yapamıyordum. Direk siliniyordu.

5. Neredeyse 2025 e geldik ve ben COVID oldum yine

Hay amk. 5 gundur yatakta don dolas. Tad alma da gitti acaip zayifladim. Ama hic atesim cikmadi. Yalnizca manyak halsizlik gucsuzluk var. Ayaga kalkacak halim yok. Hanimda diyoki bu covid olamaz cunku atesin yok diyo.

Turk komsular sagolsun COVID test cubugu vardi ellerinde 2 kere denedim ikiside pozitif

Isin garibi benim oglan 1 gunde atlatti hanim 2 gunde. Bende niye bu kadar uzun surdu? Yemekten lezzet alamayinca yiyesim yok o yuzden iyice zayifladik gerci zayiflamak iyi bir sey ama cekilmiyor boyle. Neyse bugun biraz daha iyiyim.

Hakkaten bu COVID mi yahu hala COVID virusu diye bir sey kaldimi? Cidden soruyorum hic anlamadigim isler.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bir ara benim telefonda yapıyordu. Hata vs düzeltme yapamıyordum. Direk siliniyordu.
    Ben artık opera kullanıyorum, Google ın kendi kendine araştırma reklam geri bildirim gönderip alıp interneti ve şarjı bitirmesinden bıkmıştım , belki opera düzeltti diyeceğim ama manasız olur her neyse sorun bitti.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Herifler Edirneye kadar 1.500 km. yol gelmişler yakalanmamışlar, sınıra gelince şakkk... yakalanmışlar, blr milletin zekasıyla resmen dalga geçiyorlar.

Hoş zaten geri zekalı.

Cahil..... aptal ve gerizekalı.....

Yetmedi..sahtekar...

Yetmedi....ezik ve korkak....!!!!!!!!!!!!!

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Neredeyse 2025 e geldik ve ben COVID oldum yine

Hay amk. 5 gundur yatakta don dolas. Tad alma da gitti acaip zayifladim. Ama hic atesim cikmadi. Yalnizca manyak halsizlik gucsuzluk var. Ayaga kalkacak halim yok. Hanimda diyoki bu covid olamaz cunku atesin yok diyo.

Turk komsular sagolsun COVID test cubugu vardi ellerinde 2 kere denedim ikiside pozitif

Isin garibi benim oglan 1 gunde atlatti hanim 2 gunde. Bende niye bu kadar uzun surdu? Yemekten lezzet alamayinca yiyesim yok o yuzden iyice zayifladik gerci zayiflamak iyi bir sey ama cekilmiyor boyle. Neyse bugun biraz daha iyiyim.

Hakkaten bu COVID mi yahu hala COVID virusu diye bir sey kaldimi? Cidden soruyorum hic anlamadigim isler.
    Grip olabilir..

Sayfa 798/998 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •