Sayfa 658/708 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Geçen seneki kar dağılımına bakarsan anlarsın.Kuruluş tüzüğünde aslan payını kendilerinin alma hakkı var,kalanını da k/y koklatıyorlar.İlla yorum yaparken iji defa düşünün, bu iki tip söylediklerinize pişman eder sizi.En iyi bulaşmayın,bırakın karanlıkta kalsınlar.Zaten tadı kaçtı bu forumun.
    Bu şahıs gerçeği çarpıtmaktadır. Dikkate almayınız.

Temettünün büyük kısmını patronların aldığı koskoca bir yalandır.(eşit dağıtıldığını iddaa etmiyorum, fakat yansıttıkları gibi ne var ne yok yönetim alıyor durumu da asla ve asla yok). Kar payı dağıtım politikasıyla ilgili bilgiler website de mevcut. Forumda da defalarca izah edilen bir durum. Geçmişe dönük okuma yapanlar, forumda da detaylı açıklamalara erişecektir. Bunu bile bile gerçeği çarpıtan bu tarz ''yorumlara'' itibar etmeyiniz. Şahıs tamamen kendi hisleri ve hayal dünyasını referans alarak bilgiler üretmekte.
    10. köyden yazıyorum.

2. Estağfurullah hakaret hiçbir zaman benim tarzım olmadı. Beni yandaşlarınizla karıştırmayın. Geçmiş mesajlarimda hakaret bul yaz buraya ama bulamazsınız. Çünkü yok hemde hiç yok. Bu durumda sizin hangi sözünüzü güvenilir. Karanlıktan bahsettiğiniz tam olarak nedir, tahminlerinizi bilgi olarak bizden saklamanız tüm kamuoyunun lehine, lütfen bu karanlığa devam edin. 3 yılda dolar,enflasyon,faiz ,endeks getirisinin altında kalan kağıdı överek ne ölçüde bilginiz olduğu ortaya çıktı. Ben bir süredir teknik açıdan kağıdı olumlu gordum hemde kağıt 60tl ye düştüğünde ve kağıdın teknik olarak olumluya kaydığını bahsettim. Sizler gibi 3 yıldır öve öve göklere çıkarmıyorum. Bir yere sevikyat yapar allahhh inanilmaz övgüler, SGK anlasmasi olur karsilikli şekerleme konuşmalar. Senin neslin şu anda x de takılıyor ve sıfır itibar görüyor.

QUOTE=pej;6925891]Bu iki tipin geçmiş yorumlarını okuyun,dediğimi anlarsınız.Aklı başında yorumculara hısse düşünce hakaretler yağdırdılar, şimdi de hisseyi yükseltmek duruma uymayan ve k/y yı kıda-orta vadede kötü duruma düşürecek yarım yamalak yorumlar yapıyorlar.Bulaşmayın bu tiplere, hakaret görmeden fikir alışverişi yapabileceğiniz bir sürü başka yerler var.[/QUOTE]

Şu başlıkta son 1 ayda kendiniz çalıp kendiniz oynayarak, ama temel ama teknik şarlatanlıklarla hisseyi pazarlamaktan bıkmadınız ya ikinize de bravo diyorum.

Umarım hedeflerinize ulaşamamışsınızdır ve ulaşamazsınız da.

4. akbabalar boşuna üşüşmesin yatırımın her türlüsünde hızlıyız.
    10. köyden yazıyorum.

5. kötü sözlerinizi aynen size iade ediyorum, hisse pazarlama sizin işiniz 3 yıldır şirketin kap a bildirmediği açıklamaları özel yöntemlerle ulaşıp buradan paylaştınız. lojistik bilgilerine ulaşıp nereye ne gönderdi buna bile ulaştınız, şirket bu bilgilerin ortaya döküldüğünü görüp size dava açsa yeridir, sonuçta rakiplerini de bu sevkiyatlarla bilgilendirmiş oldunuz. düşen kağıdın övülmemesi gerektiğini bunun pazarlamaya girdiğini söylüyoruz, sonra çıkıp kendi yaptıklarınızı sanki biz yapıyormuşuz gibi yazıyorsunuz, hakaret eden sizsiniz ama sanki biz ediyormuşuz gibi yazıyorsunuz. artık farklı sorunlarınızın olduğunu düşünmeye başladım.

Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Şu başlıkta son 1 ayda kendiniz çalıp kendiniz oynayarak, ama temel ama teknik şarlatanlıklarla hisseyi pazarlamaktan bıkmadınız ya ikinize de bravo diyorum.

Umarım hedeflerinize ulaşamamışsınızdır ve ulaşamazsınız da.

6. Bir insan apaçık haklı olduğunuz bir konuda muhalefet ediyor veya konuyu çarpıtıyorsa ya aptal ya da kötü niyetlidir. İki türlü de zaman ve enerjinizi hak etmez. "Asla bir domuzla güreşme; çünkü üstün başın çamur olur. Üstelik bu domuzun hoşuna gider."
    (Bernard Shaw)
    10. köyden yazıyorum.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Bir insan apaçık haklı olduğunuz bir konuda muhalefet ediyor veya konuyu çarpıtıyorsa ya aptal ya da kötü niyetlidir. İki türlü de zaman ve enerjinizi hak etmez. "Asla bir domuzla güreşme; çünkü üstün başın çamur olur. Üstelik bu domuzun hoşuna gider."
    (Bernard Shaw)
    Boyuna başkası için arslan, domuz vs yazıyorsun ama sana koç denildiğinde kızıyorsun.
    Adil değil.

8. Bu hafta A1 Capital Haftalık bültenine dahil etmişti fakat, diğer kurumların verdiği ve daha önceki önerilerde olduğu gibi açılışta yine kurumun verdiği stoploss fiyatının altında açtı.. 71,40 ve 73,50 hedef vermişti. 68,60 ise stoploss fiyatı idi.

kaynak: https://a1capital.b-cdn.net/wp-conte...LIK-BULTEN.pdf
    10. köyden yazıyorum.

Sayfa 658/708 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •