Bilanço)
Bilanço)
ne kadar genç olursan ol hatta dans kursuna da gitsen onun dansözlüğü ile başa çıkamazsın onun gibi kıvıramazsın.. bak birazdan gelir bilançoya da laf atar.. niye mi? ee 26 dan sattı arkadaş aşağıdan alması gerek.. haramdan da korkmaz. ben yazayım çıksın satayım ben yazayım düşsün alayım.. bunun tek derdi bu..
Birkaç gün önce berkosanin finansallarinda bozulma olduğunu buraya yazmıştım gelen bilanço bunun teyyididir.bazi arkadaşlar haksızlık ettiğimi yazmışlardı bilanço onlara kapak olsun. Berkosanin yürümesi için iyi bir hikayeye ihtiyaç vardır.basiretsiz yönetim yeterince mallandiysa yakında bir hikaye çıkarırlar aksi taktirde 2027 2028 yılına kadar beklemek en mantıklısıdir tabi sabrede bilecek olan varsa.
Akın bey beni niye alıntıladınız bunu anlayamadım?
yazdıklarınıza cevaben :
1. enflasyon muhasebesi yine tırpanlamış bu konu bistin genelinde var
2. faaliyet raporunda hata var.. şimdilik buraya yazmayacağım yarın şirketi arayıp düzeltmelerini söyleyeceğim.. bu düzeltme bilançoyu etkiler mi (olumlu anlamda) bilmiyorum ?
3. Keza yine finansal rapor bölümünde de sevhen yada hayatın olağan akışına uymayacak şekilde bir veri 6 aylıkla aynı kalmış.. burası enterasan.. bunu da şirkete söyleyeceğim ( bu hata veya eksiklik her neyse düzeltilirse yine bir başka olumlu konu yaratır.)
4. şimdi birileri gelir laf atar. baştan söyleyeyim şirketi arayıp konuşacağım ortalığı velveleye verecek çok insan var o nedenle buraya yazıp mevzu çıkartmayacağım
5. Kimsenin sözcüsü avukatı değilim kendi yatırımımın patronuyum hakkımı ararım.
6. insan olan alır satar trade eder yatırım yapar ama algı yapıp harama bulaşmaz.
7. ben bilançoyu beğendim. normal seyrinde yani..
8. hataları bulan varsa beri gelsin..
algıyı aylardır bilanço-büyüme-bebek hisse diyenler yapmadı mı ? hataları buldum geldim beri
çeyreklik satışlar düşmüş favök net kar marjı favök marjı kötü yeterli mi
kimse ayranım ekşi demez.
algı değil gerçeklerden bahsediyorlar.
evet bebek ve büyüme hissesi.
herkes kendi malını kendi iradesi ile seçer alır karar verir.
burayı okuyup da mal alan yatırımcı değildir.
keko hisseyi 19 iken yazdı. ama ben mesela 1,5 lira iken aldım kekodan çok önce yani.
en önemlisi keko veya kazançkapısı bu hisseyi 19 lira iken de övdü 56 lira iken de..
dürüstler yani..
ayrıca her koyun kendi bacağından asılırmış..
ben en çok elinde hisse olupta veya elinde hisse varmış gibi hareket edip sonrada malı kötüleyenlere kızıyorum..
beğenmiyorsan sat git dimi yani..
hatadan bahsediyorum kardeş.. rasyolardaki değişiklik veya bozulmadan bahsetmiyorum... bariz hata.. geçmişle kıyaslamadan veya benim gibi ezbere bilmezsen bulamazsın hataları..
herşeyi yanlış anlamışsın sen keko evet 19 dan bahsetmiş olabilir ama ekleye ekleye ve ısrarla dile getire getire formu hissedeki yatırımcıları falan canlı tutmaya çalıştı ve kazanckapısı 19 lardan değil zirveye baya yakın yerlerden maliyetlendi düştükçe aldığını da x adresinden yazdı öyle koyun bacağından asılır ile olmuyor hadi burası forum tartışılır konuşulur x den etiketleyip yazmak bir nevi dikkat çekmek pazarlamak oluyor
birader büyüme dediğimiz şey
çeyreklik yıllık satışlardan-favökten ve net kar'dan belli olmuyor mu hepsi kötü şuan nerede büyüme ? sen ezbere bilsen zamanında bu şirketin yönetiminin ceza aldığınıda bilirsin ya neyse
Yer İmleri