Sayfa 346/659 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 5269 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Euro dolar paritesi de diplerde geziyor.

1.0655 de gördük hayirlisiyla

Şirkete etkisi ne olur?
    Pek iyi olmaz..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Pek iyi olmaz..
    hiç iyi olmaz

Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    hiç iyi olmaz
    Dünyanın sonu mu peki?

Zaten çinliler geliyordu, üstüne bir de 'değerli dostum trump' geldi

Parite etkisiyle euro kuru 38.6dan 36.6ya geldi. Bilanço tl tutuldugu için %5 dusuk hasilat demek. 20bin euroya satiyorsa kamyoneti 1000 eurosu gitti kagit uzerinde

4.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Dünyanın sonu mu peki?

Zaten çinliler geliyordu, üstüne bir de 'değerli dostum trump' geldi

Parite etkisiyle euro kuru 38.6dan 36.6ya geldi. Bilanço tl tutuldugu için %5 dusuk hasilat demek. 20bin euroya satiyorsa kamyoneti 1000 eurosu gitti kagit uzerinde
    Aynen bu. Ama Froto nun satış anlaşması maliyet + kar yöntemi . Bundan dolayı bunu telafi edecek bir mekanizma varmıdır bilmem. usd euro nun 1 olduğu dönemde de kar açıkladı. hatta geçen 23 eylülde 1,05 ti .
    Bundan hariç bilançoda YPP da 4,5 milyar tl lik euro , 2,2 milyar tl lik eksi ypp var. Bunun euro kısmını fazlasıyla hedlemişler ama usd kısmı boşta. Bu tam saçmalık. Çocuğa sorsan euro düşer usd artar der şu dönemde

5. Romanya ekim ayı üretim rakamı 27.627 adet. oldukça iyi
    Toplam üretim 61200 . Marttan sonraki en iyi ay
    Geçen yılın aynı ayına göre %17 yukarıda
    Yurtiçi satışlarda benzer oranda geçen seneye göre iyiydi
    Mali konular hariç , üretim ayağı iyi gidiyor
    Son düzenleme : alanzo; 12-11-2024 saat: 13:54.

6.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    O excel tablolarinin grafiklerin tek bir tanesine bile bakmadim ama logologo excel paylastikca hissenin fiyati artti.

Simdi giderse hisse duser

1150 yap da oyle tatile cik bari

Biz de zarari kurtaralim
    bU MESAJI YENİ FARKETT,İM CEVAP YAZAYIM ....şİMDİ dostuM BİRAZ ÇALIŞMAYLA o excel tablolarına bakınca o EXCEL TABLOLARINI anlayacak seviyeye gelirsin. :D (CEVABA CEVAP) istatistiksel analizler için mecbur sıfırdan başlamak ve python yani yazılım kısmıyla beraber ilerlemek gerekir o biraz zaman alabilir... böylece tutarlı ve ve yaklaşık tahminler yapabilrsin defter değerinden tut satışlara net kara favöke ve bir sonraki bilanço tahmin etkinliğine katılabilirsin :D özellikle yazılım + istatistik koca koca bankalardan yatırm kuruluşlarından daha iyi tahmin yapacak hale getirir... istatistik bilmez ama fikir veriri. he bana sorarasan en sağlıklısı sağlam manytığa oturmuş bir bakkal hesabıdır eski borsacıların yaptığı gibi

bir ikinci husus ben derin düzeltmelerde zaman geçirmek için uğruyorum fırsat bulursam foruma uzuncuyum 1249 düşüşünden sonra düşüş tamamlayıp yataya sardığı evreye kadar zaman geçirmek adına burdaydım her zman burda değilim fordun fiyatını etkilemem zaten mümkün değil...

gidişata gelince tamamen garfiğik trendler trendde ne kadar kalacağı bunlar bilanço başarısına bağlı en azından teoride pratikte ise biraz daha farklı işler olur a çok iyi bilançolar açıklama emareleri görülürse basabilirler , kötü bilançolar gelme emaralerinde yükseltebilirler yüksekte bant hareketi yaptırabilirler oyalarlar sonra iyi b,lanço emarelerinden önce gene basabilirler gene düşürürler bunlar öyle günlük işler değil gürselbb nin dediği gibi her kağıdın bir fıtratı var bU uzun süre takip ederek tecrübeyle edinilebilir 1249 kesinlikle geçilecek bunda hiç şüphe yok lakin şu koşullarda 1249 u kolay geçirtirler mi bilemiyorum takip etmek gerek...kötü bilançolar gelirse önce yükseltip sonra belli bir bandda oyalama ihtimalleri olabilir geçmiş garfiklerde bunun zilyon tane örneği var yıl yıl garifiklere bakarak yaptığı trendler ve derin düşüşlerle bakarak anlamaya çalışabilirisiniz normal koşullarda ford genelde senede 1 veya 2 doldur boşalta ya da boşalt doldura fırsat verebilir öyle bir kağıt havayı koklamayı da bilmek gerek bağlam ve koşullar bu noktada önemli olduğu gibi piyasa işleyişini asla göz ardı etememek gerek neyse yazıklarım yatrıım tavsiyesi olmayıp kişisel fikirlerimdir.

bu garfik 2000 li yıllara ait

yükseliş ardından gfiğin başındaki ilk derin düzltme (marttaki) yapıp yatay banda sardığı yer ne kadar gncel garfiği andırıyor ama ardından fiyatı baya oyalamışlar buna benzer bri sürü örnek var garfiklerde bu şekil oyalabilirler de

bu garfik 2010-2011 li yıllara ait

yükseliş ardından gfiğin başındaki 2010 HAZİRANda düzltme yapıp yatay banda sardığı yer ne kadar gncel garfiği andırıyor bu şekil oyalamadan alıp görütebilirler de bunu koşullar belirleyecek gönlümden geçen tabi ikinci garik gibi olMAsı :D ytd
    Son düzenleme : logologo; 12-11-2024 saat: 14:48.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. Buradan 1080 lere gider gibi

8. Dudu abi Ttrak hakkında ne düşünüyorsun, onun için de olumlu musun ?

Sayfa 346/659 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •