Originally Posted by
Siesta
O excel tablolarinin grafiklerin tek bir tanesine bile bakmadim ama logologo excel paylastikca hissenin fiyati artti.
Simdi giderse hisse duser
1150 yap da oyle tatile cik bari
Biz de zarari kurtaralim
bU MESAJI YENİ FARKETT,İM CEVAP YAZAYIM ....şİMDİ dostuM BİRAZ ÇALIŞMAYLA o excel tablolarına bakınca o EXCEL TABLOLARINI anlayacak seviyeye gelirsin. :D (CEVABA CEVAP) istatistiksel analizler için mecbur sıfırdan başlamak ve python yani yazılım kısmıyla beraber ilerlemek gerekir o biraz zaman alabilir... böylece tutarlı ve ve yaklaşık tahminler yapabilrsin defter değerinden tut satışlara net kara favöke ve bir sonraki bilanço tahmin etkinliğine katılabilirsin :D özellikle yazılım + istatistik koca koca bankalardan yatırm kuruluşlarından daha iyi tahmin yapacak hale getirir... istatistik bilmez ama fikir veriri. he bana sorarasan en sağlıklısı sağlam manytığa oturmuş bir bakkal hesabıdır eski borsacıların yaptığı gibi
bir ikinci husus ben derin düzeltmelerde zaman geçirmek için uğruyorum fırsat bulursam foruma uzuncuyum 1249 düşüşünden sonra düşüş tamamlayıp yataya sardığı evreye kadar zaman geçirmek adına burdaydım her zman burda değilim fordun fiyatını etkilemem zaten mümkün değil...
gidişata gelince tamamen garfiğik trendler trendde ne kadar kalacağı bunlar bilanço başarısına bağlı en azından teoride pratikte ise biraz daha farklı işler olur a çok iyi bilançolar açıklama emareleri görülürse basabilirler , kötü bilançolar gelme emaralerinde yükseltebilirler yüksekte bant hareketi yaptırabilirler oyalarlar sonra iyi b,lanço emarelerinden önce gene basabilirler gene düşürürler bunlar öyle günlük işler değil gürselbb nin dediği gibi her kağıdın bir fıtratı var bU uzun süre takip ederek tecrübeyle edinilebilir 1249 kesinlikle geçilecek bunda hiç şüphe yok lakin şu koşullarda 1249 u kolay geçirtirler mi bilemiyorum takip etmek gerek...kötü bilançolar gelirse önce yükseltip sonra belli bir bandda oyalama ihtimalleri olabilir geçmiş garfiklerde bunun zilyon tane örneği var yıl yıl garifiklere bakarak yaptığı trendler ve derin düşüşlerle bakarak anlamaya çalışabilirisiniz normal koşullarda ford genelde senede 1 veya 2 doldur boşalta ya da boşalt doldura fırsat verebilir öyle bir kağıt havayı koklamayı da bilmek gerek bağlam ve koşullar bu noktada önemli olduğu gibi piyasa işleyişini asla göz ardı etememek gerek neyse yazıklarım yatrıım tavsiyesi olmayıp kişisel fikirlerimdir.
bu garfik 2000 li yıllara ait

yükseliş ardından gfiğin başındaki ilk derin düzltme (marttaki) yapıp yatay banda sardığı yer ne kadar gncel garfiği andırıyor ama ardından fiyatı baya oyalamışlar buna benzer bri sürü örnek var garfiklerde bu şekil oyalabilirler de
bu garfik 2010-2011 li yıllara ait

yükseliş ardından gfiğin başındaki 2010 HAZİRANda düzltme yapıp yatay banda sardığı yer ne kadar gncel garfiği andırıyor bu şekil oyalamadan alıp görütebilirler de bunu koşullar belirleyecek gönlümden geçen tabi ikinci garik gibi olMAsı :D ytd
Son düzenleme : logologo; 12-11-2024 saat: 14:48.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri