Originally Posted by
Siesta
O excel tablolarinin grafiklerin tek bir tanesine bile bakmadim ama logologo excel paylastikca hissenin fiyati artti.
Simdi giderse hisse duser
1150 yap da oyle tatile cik bari
Biz de zarari kurtaralim
bU MESAJI YENÝ FARKETT,ÝM CEVAP YAZAYIM ....þÝMDÝ dostuM BÝRAZ ÇALIÞMAYLA o excel tablolarýna bakýnca o EXCEL TABLOLARINI anlayacak seviyeye gelirsin. :D (CEVABA CEVAP) istatistiksel analizler için mecbur sýfýrdan baþlamak ve python yani yazýlým kýsmýyla beraber ilerlemek gerekir o biraz zaman alabilir... böylece tutarlý ve ve yaklaþýk tahminler yapabilrsin defter deðerinden tut satýþlara net kara favöke ve bir sonraki bilanço tahmin etkinliðine katýlabilirsin :D özellikle yazýlým + istatistik koca koca bankalardan yatýrm kuruluþlarýndan daha iyi tahmin yapacak hale getirir... istatistik bilmez ama fikir veriri. he bana sorarasan en saðlýklýsý saðlam manytýða oturmuþ bir bakkal hesabýdýr eski borsacýlarýn yaptýðý gibi
bir ikinci husus ben derin düzeltmelerde zaman geçirmek için uðruyorum fýrsat bulursam foruma uzuncuyum 1249 düþüþünden sonra düþüþ tamamlayýp yataya sardýðý evreye kadar zaman geçirmek adýna burdaydým her zman burda deðilim fordun fiyatýný etkilemem zaten mümkün deðil...
gidiþata gelince tamamen garfiðik trendler trendde ne kadar kalacaðý bunlar bilanço baþarýsýna baðlý en azýndan teoride pratikte ise biraz daha farklý iþler olur a çok iyi bilançolar açýklama emareleri görülürse basabilirler , kötü bilançolar gelme emaralerinde yükseltebilirler yüksekte bant hareketi yaptýrabilirler oyalarlar sonra iyi b,lanço emarelerinden önce gene basabilirler gene düþürürler bunlar öyle günlük iþler deðil gürselbb nin dediði gibi her kaðýdýn bir fýtratý var bU uzun süre takip ederek tecrübeyle edinilebilir 1249 kesinlikle geçilecek bunda hiç þüphe yok lakin þu koþullarda 1249 u kolay geçirtirler mi bilemiyorum takip etmek gerek...kötü bilançolar gelirse önce yükseltip sonra belli bir bandda oyalama ihtimalleri olabilir geçmiþ garfiklerde bunun zilyon tane örneði var yýl yýl garifiklere bakarak yaptýðý trendler ve derin düþüþlerle bakarak anlamaya çalýþabilirisiniz normal koþullarda ford genelde senede 1 veya 2 doldur boþalta ya da boþalt doldura fýrsat verebilir öyle bir kaðýt havayý koklamayý da bilmek gerek baðlam ve koþullar bu noktada önemli olduðu gibi piyasa iþleyiþini asla göz ardý etememek gerek neyse yazýklarým yatrýým tavsiyesi olmayýp kiþisel fikirlerimdir.
bu garfik 2000 li yýllara ait

yükseliþ ardýndan gfiðin baþýndaki ilk derin düzltme (marttaki) yapýp yatay banda sardýðý yer ne kadar gncel garfiði andýrýyor ama ardýndan fiyatý baya oyalamýþlar buna benzer bri sürü örnek var garfiklerde bu þekil oyalabilirler de
bu garfik 2010-2011 li yýllara ait

yükseliþ ardýndan gfiðin baþýndaki 2010 HAZÝRANda düzltme yapýp yatay banda sardýðý yer ne kadar gncel garfiði andýrýyor bu þekil oyalamadan alýp görütebilirler de bunu koþullar belirleyecek gönlümden geçen tabi ikinci garik gibi olMAsý :D ytd
Son düzenleme : logologo; 12-11-2024 saat: 14:48.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri