Sayfa 644/1000 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Viop LX

1. Alman devinden TCMB için faiz indirimi tahmini! Deutsche Bank Global Makro Başkan Yardımcısı Ozan Tarman, Merkez Bankası'nın faiz indiriminin ocak ayında başlayacağını ve 250 baz puanlık bir indirim öngördüklerini açıkladı. Tarman, şahin duruşun devam edeceğini belirterek, aralık ve ocak arasında büyük bir fark beklemediğini söyledi.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Mandara seni rezil ettim hala akillanmadigin belli...

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Alman devinden TCMB için faiz indirimi tahmini! Deutsche Bank Global Makro Başkan Yardımcısı Ozan Tarman, Merkez Bankası'nın faiz indiriminin ocak ayında başlayacağını ve 250 baz puanlık bir indirim öngördüklerini açıkladı. Tarman, şahin duruşun devam edeceğini belirterek, aralık ve ocak arasında büyük bir fark beklemediğini söyledi.
    Burada asıl sorun şu. Geçen sene mayıs da politika faizi %8,5 idi..
    Şu an %50..

Şimdi 250 puan inip %47,5 olunca tam olacak ne olacak? Onu bile sürekli öteliyoruz. Parasal sıkılaşma mı rahatlayacak? Finansman maliyeti mi düşecek?

Aklı başında olanlar bunun farkında...Düşür bakalım %8,5 a tekrar da görelim...
    O zaman dolar rezervini göreceğim ben. %50 faiz ile ben de MB kasasına dolar yığarım..

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Topikte evet çok fazla sorun var..
    Ama temel-teknk paylaşım yapınca da karşılıklı etkileşim neredeyse yok..
    Biri grafik atıyor.. Ne fikrini beyan eden var ne de altı dolu karşıt fikir yazan..
    Temel bir yorum yapıyorsun. Ne yazık ki kimsenin umurunda değil. Viop topik olduğu için mazur göremeyeceğim .Çünkü burada viop yapan 10 kişi varsa kalan 40 i spot işlem yapıyor..

Sonuç olarak etkileşimler sadece siyaset ve din konusu olunca artıyor.. Bu yüzden topikte o tarafa kayıyor uzun süredir..

Kendi adıma topikten bir beklentim yok. Zaten aylarca da yazmamıştım...Şimdiden sonra da keyfimize göre bakacağız...
    Tweter da olanların %70 buradan gitme orada teknik temel paylaşımlar yapıyorlar biliyorsun ilk önce telegram la başladılar sonra kuş sitesi kendi adıma davet te edildim , önümüze güzel projeler geldi ama ben bu işi farklı yönde uyguluyorum asıl işim değil unumuzu eledik hatırı sayılır bir para ile kendime bir oyun alanı yarattım döndürüyorum başka enstrümanlarla harmanlayarak .Aynı şekilde bu saatten sonra benimde umrumda değil ama forum bazı konularda yenileğe gitmeli yoksa adam tekniğin t sini bilmiyor gelip seni eleştiriyor bide neden net yazmadın diyor onun yatırım danışmanıyım yabakıyorsun topiğe bir faydası yok boş boş yazıyor şuradan long buradan şort kendinide şöyle aklıyor real tıme yazmışburanın amacı o değilki burası paylaşım yeri benim görmediğimi sen görürsün senin görmediğini diğer birisi görür.
    şimdi katırcı bedri obo görmüş ben kama görürüm 240 dk da burayı takip eden kendi grafına görede bakarak yararlanır ama birileri gelip yok formasyon hikaye yok o öngörü hikaye yok net yaz diye aynı şeyleri söylüyorsa art niyet ararım.

10147.. . tekrar Long......hadi spek.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tweter da olanların %70 buradan gitme orada teknik temel paylaşımlar yapıyorlar biliyorsun ilk önce telegram la başladılar sonra kuş sitesi kendi adıma davet te edildim , önümüze güzel projeler geldi ama ben bu işi farklı yönde uyguluyorum asıl işim değil unumuzu eledik hatırı sayılır bir para ile kendime bir oyun alanı yarattım döndürüyorum başka enstrümanlarla harmanlayarak .Aynı şekilde bu saatten sonra benimde umrumda değil ama forum bazı konularda yenileğe gitmeli yoksa adam tekniğin t sini bilmiyor gelip seni eleştiriyor bide neden net yazmadın diyor onun yatırım danışmanıyım yabakıyorsun topiğe bir faydası yok boş boş yazıyor şuradan long buradan şort kendinide şöyle aklıyor real tıme yazmışburanın amacı o değilki burası paylaşım yeri benim görmediğimi sen görürsün senin görmediğini diğer birisi görür.
    şimdi katırcı bedri obo görmüş ben kama görürüm 240 dk da burayı takip eden kendi grafına görede bakarak yararlanır ama birileri gelip yok formasyon hikaye yok o öngörü hikaye yok net yaz diye aynı şeyleri söylüyorsa art niyet ararım.
    Syn sindoma53 sizin grafik formasyon bilginiz yüksek..bizim gördüklerimizi siz daha önceden de görüyorsunuzdur..Fakat bu atışmalar bunları gölgeliyor..Siz gördüklerinizi paylaşın diğer olaylara çok takılmayın..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10147.. . tekrar Long......hadi spek.
    kardeş bu hangi vade böyle maşallah subhanallah

8. Serkan Saka
    @serkan_saka_

BOFA son yükselişte aldığı 5,5 milyarlık malın hemen hemen hepsini verdi.

Sayfa 644/1000 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •