Originally Posted by
sindoma53
Tweter da olanlarýn %70 buradan gitme orada teknik temel paylaþýmlar yapýyorlar biliyorsun ilk önce telegram la baþladýlar sonra kuþ sitesi kendi adýma davet te edildim , önümüze güzel projeler geldi ama ben bu iþi farklý yönde uyguluyorum asýl iþim deðil unumuzu eledik hatýrý sayýlýr bir para ile kendime bir oyun alaný yarattým döndürüyorum baþka enstrümanlarla harmanlayarak .Ayný þekilde bu saatten sonra benimde umrumda deðil ama forum bazý konularda yenileðe gitmeli yoksa adam tekniðin t sini bilmiyor gelip seni eleþtiriyor bide neden net yazmadýn diyor onun yatýrým danýþmanýyým ya

bakýyorsun topiðe bir faydasý yok boþ boþ yazýyor þuradan long buradan þort kendinide þöyle aklýyor real týme yazmýþ

buranýn amacý o deðilki burasý paylaþým yeri benim görmediðimi sen görürsün senin görmediðini diðer birisi görür.
þimdi katýrcý bedri obo görmüþ ben kama görürüm 240 dk da burayý takip eden kendi grafýna görede bakarak yararlanýr ama birileri gelip yok formasyon hikaye yok o öngörü hikaye yok net yaz diye ayný þeyleri söylüyorsa art niyet ararým.
Syn sindoma53 sizin grafik formasyon bilginiz yüksek..bizim gördüklerimizi siz daha önceden de görüyorsunuzdur..Fakat bu atýþmalar bunlarý gölgeliyor..Siz gördüklerinizi paylaþýn diðer olaylara çok takýlmayýn..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri