Topiktede tat tuz yok el turco gibi bende bazý þeylerden hoþnut deðilim bunuda kendilerine bildirdim.Topik tamamen iþlevini kaybetti .Bir tane papaðan var sabah akþam ayný þeyleri yazýyor burada ve hisse topiklerinde graflar bilgi paylaþýmlarý olurdu þimdi pazarlama ve ego mevcut.Kendim yaþadým burada bütün topik þahit oldu Apka ile bu kadar adam var burada graf paylaþanda gelip ,bana orta vade öngörün ne diye soruyor bir insan ayný kiþiye ayný soruyu hep neden sorar bunu cvp layacak varmý içinizde.Düþüncemizi yazýyoruz hayali deðil gerçek çizgilerin altý bir hikaye ile doldurulmalý diyoruz kabul etmiyor öyle orta vade öngörü olmazmýþ net yazýcakmýþým
sonra tartýþýyoruz ceza geliyor þimdi 8 gün cezalý idi 3 günde ben aldým bana verilen ceza apka adresini özelden bana at dediðim için
Burada yazan üyelerin kendince takipçileri mevcut ben kendi adýma bunu biliyorum sizlerinde mevcuttur , burada seneryomuzu gerek graf gerek yorumlama yaparak paylaþýyoruz cebimize birþey girmiyor , býrak onu 1-2 kiþi çýkýyor tartýþýp kendi huzurumuzu bozuyoruz .Ama forum buranýn takip edilmesini paraya çeviriyor , burada faal olan her üyeninde bunda katkýsý olduðunu düþünüyorum.Yönetim belki farkýnda deðil ama forum her geçen gün kötüye gidiyor.
Forum gayet iyi..... karga gibi saða sola saldýrma....milete laf atmayý, küfürlü hakaretleri býrak....kimse kimseye dokunmuyor....formu bir iki kiþi ile manipüle etme... haddini bilip yaz....yoksa forum yönetimi ne yapsýn küfürlü yaz ceza vermezsin ... öyle bir dünya yok
Forum yapabiliyorsa twiter gibi yapacak benim yazdýðýmý görmesini istemediðim kiþiyi engelliyecem bu iþler burada olmaz , burada red liyorsun adam seni yine görüyor bir þekilde sonra ortaya laf çakma yazýlarý yazýyor küçük beyniyle cvp veriyorsun gidiyor alttaki þikayet butonuna basýyor þikayet ediyornasýl olacak þimdi sonra sindoma sinkaflý konuþtu deniliyor bu kadar adamýn içinde kahbelik olursa konuþurum takip etme diyorsun anlamýyor, muhatap olma diyorsun anlamýyor , yönetime bildiriyorsun bazen es geçiyor sonra sen cvp veriyorsun o ara sinkaflý cümle kurduysan sanada ceza geliyor millet ne uðraþsýn gelir hiç birþey yazýp çizmeden 2 goy goy yapar iþine bakar bu yüzden bu zihniyet yüzünden iþlevini kaybediyor burasý .
hadi kolay gelsin
Abka ve beni sürekli laf çakma peþindesin... rahat dur tek bir laf yazmam sana....ama sen sürekli kasiniyorsun....kendini dev aynasýnda görürsen illaki cevabýný alýrsýn....
Bak sana cevap yazdým küfürlü yazmadan cevap vermesini öðren... tartýþmayý hakaret boyutuna getirme
papaðan geldi senle ve apka haricinde takýþtýðým eleman varmý yok ama 2 niz topiðin devamlý yazanlarýnýn %60 ile mutlaka aðýz dalaþýnýz var .Yukardaki cümleleri senin gibi kolpacý yazar sen burada millete özelden tehdit ettin mi ettin , özelden 2-3 kiþi küfür ettin mi ettin ne ceza aldýn normal þartlarda bariz yaptýðýn bu kurual ihlalinde topikten atýlman gerekiyormuþ attýlar mý yok.
adam olsan karþýsýna geçip milletin suratýna edemeyeceðin küfürleri o insanlarýn özeline yazmassýn ,
ben sinkaflý kelimeleri adamýna göre yazarým adamla olanlada güzel nezih muhabbet etmesini bilirim ama kimseye sizin gibi sahte kabadayýlýk yapmam
Þefim bulaþma buna... Engelledim ama alýntý yapýnca görünüyor. Tam bir .... Kendi biliyor.. it gibi küfür ediyor bir de üste çýkýyor. Hükümetin trollarindan biri gibi. Kimsenin ipledigi de yok ama yüz de yok bunda... Long short boþ beleþ biri. Girdikleri her yeri p.ic eden tiplerden iþte... Gidip topik açsýn yok illa burasý olacak ve içine edince görevi tamamlanacak.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri