Sayfa 809/998 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. 3 milyon dolar bazıları için 3 sezonluk loca parası .

Geçen uzaktan bir tanıdıkla buluşmuştuk o anlattı . .

2. çanakkalenin gelibolu ilçesinin belediyesi büyük babamız ATATÜRK ü suç işlemiş bir mahkum gibi demir parmaklıkların arkasında gösteren poster yapıp askıya çıkarmış bu arap soyluların terbiyesizliğine çok cılız bir tepki gelmiş siyasal islamcıların bu şizofren zihinler terfi almak köşe kapmak avanta ganimet kovalamak için büyük babamız ATATÜRK e saldırıyorlar küfrediyorlar saygısızlık ve ağır hakaretler ediyorlar milli günlerimizde valileri kamakamları etkinlikleri yasaklıyorlar muhalif sanatçıların konserlerini iptal ediyorlar onlara ekonomik saldırılarda bulunuyorlar bunları elebaşlarını memnun etmek için yapıyorlar ödüllerinide terfiyle makamla alıyorlar Ankara belediyesinin konser paralarınıda abartarak vererek suç işlenmiş gibi servis ediyorlar mansur başkanda yetrsiz cevap vermiş anka parka oyuncaklara harcanan ve çöpe atılan Ankaralıların 800 milyon dolarını gözlerine ağızlarına sokamamış elebaşlarının milletin parasıyla lüks içinde yedikleri harami paraları uçakları sarayları konuşmamış bizim gibi gariban adamlar bunları konuşuyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

23 Yılda ormanlık alan sadece % 3 artmış, salla sallayabildiğin kadar 7 milyar değil 77 milyar ağaç diktik desen, yiyen çok olur.

Sayacak halleri yok ya.
    Akşam ve benzerleri hep böyle,salla gitsin başkanımız üzülmesin ortalığı daha fazla gazlasın,bu gazlan memleketin içine ettirdiler havuz medya vs...elbet bunun bir hesabı vardır !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    3 milyon dolar bazıları için 3 sezonluk loca parası .

Geçen uzaktan bir tanıdıkla buluşmuştuk o anlattı . .
    3 milyon demişken benim oğlanın patronunun oğlu aklıma geldi,750 milyona 2012 bmvsini satıp elon muskun kriptosuna bastı,1 haftada 3 milyon etti,1 milyon borcu varmış,ödediği yetmediği gibi 2 milyonunuda cebe atmış

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    3 milyon demişken benim oğlanın patronunun oğlu aklıma geldi,750 milyona 2012 bmvsini satıp elon muskun kriptosuna bastı,1 haftada 3 milyon etti,1 milyon borcu varmış,ödediği yetmediği gibi 2 milyonunuda cebe atmış
    refa milyon dolar muhabetinin yanına minik görünmesin diye 750 bin tl.yi milyon tl. olarak yazmışsınız
    ben de pehh nasıl bir arabaymış bu derken rakamların 2005 öncesine ait olduğunu fark ettim, gerçi eski TL ile değeri 750 milyar tl olsa gerek..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    refa milyon dolar muhabetinin yanına minik görünmesin diye 750 bin tl.yi milyon tl. olarak yazmışsınız
    ben de pehh nasıl bir arabaymış bu derken rakamların 2005 öncesine ait olduğunu fark ettim, gerçi eski TL ile değeri 750 milyar tl olsa gerek..
    Özür dilerim o bin olacaktı

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    ..Kürsüde konuşurken gözyaşlarını tutamayan Davutoğlu, Çocuklarımızı koruyamadık. Alnı secdeye gidenlerin iktidarında bunları mı yaşayacaktık? Emin olun eleştirmek için söylemiyorum. Aynaya bakarak söylüyorum. Kahroluyorum, utanıyorum. dedi.

https://www.karar.com/guncel-haberle...ari-mi-1908828

Utaniyormus iyi mi.
    Demek öyle!!

https://twitter.com/UmitKaraca_/stat...05534375092232

8. 35 i geçmeyecek gibi bu sene.
    Bu ekonomik politikalar sürecek ise ki süreceğini düşünüyorum, öbür seme 40 TL olmaz.
    Ytd..

Sayfa 809/998 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •