Fitch Ratings:
#XBANK
🟢Fitch'in bankacılık sektöründe hükümet müdahalesi riski olasılığına ilişkin görüşü, ülke notunun artırılması ve bunun sonucunda yakın vadeli makroekonomik ve finansal istikrar risklerinin azalmasının ardından azalmıştır
Fitch Ratings:
#XBANK
🟢Fitch'in bankacılık sektöründe hükümet müdahalesi riski olasılığına ilişkin görüşü, ülke notunun artırılması ve bunun sonucunda yakın vadeli makroekonomik ve finansal istikrar risklerinin azalmasının ardından azalmıştır
Benim bu konuda ki görüşüm şuan ki ustalar dan sonrası yok. Bu gençlerin aklı başına gelmesi çok zor. Gerçi yanlış eğitim politikası sunucu bu. Şuan 7,5 milyon üniversite öğrencisi 15 milyon ilk orta lise 18 milyon emekli. Ülkenin yarısı kadın ve bunlar da çalışma oranı düşük. Bebekleri çık çalışacak adam kalmıyor. 25 sene sonra Bangladeşli Hintli Suriyeli Afgan Afrika kökenli dolup taşar onlar yapar bu işleri
3 sene önce seminer için Ankaraya gitmiştim otelin ön tarafında dışarda otururken masama beyfendi geldi yer yok yanınıza oturabilirmiyim diye izin istedi bende buyrun dedim .Kendisi ile muhabbete başladık İstanbulda iyi bir ünüversitede profösör çoluk çocuktan konu açıldı benim oğlumda üniversite imtihanlarına hazırlanıyordu o sıralar tercih vs muhabbet genişledi.O zaman bana demişti 2-3 sene sonra üniversitelerden daha yüksek para alacak mavi yakalılara demişti.
Devletin herkesi ünüversite okumaya teşvik edene kadar her yere üniversite açana kadar meslek liselerinde eli yatkın olan gençleri bu işlere yönlendirip teşvik etmeli demişti.Bakıyorum şimdi çoğu iş yerinde çırak usta olarak bayağı zorluk çeken yerler var.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
doğru bulamaz sn Calibra .. ilave olarak ustalar seçiciler . eskiden ustayı müteahhit seçerdi .. şimdi usta müteahhidi seçiyor .. yeni mezun inş müh. mimar mak müh.vs ve diğer projelendirme yapan ve tüm süreçte inşaat ruhsatına daha sonra yapı kullanım izin belgesine (mesken ruhsatı) imza atan teknik elemanlar şantiye şefi . vs . maalesef uygulamacıların gelirine yaklaşamıyorlar .. sektörde inanılmaz dengesizlik var ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
ekgyo nun takası nasıl arkadaşlar...
kim alıyor bunu...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri