vay vay kimleri burada görüyorum...aziz dostlarım bawer ve maharaj buradaymışlar...
arkadaşlar dün borsa dışında olan sermayemin bir bölümünü borsaya zerk ettim...gyo sektöründen de ozakgyo aldım...ozakgyo ile birlikte kilergyo ve torunlar gyo yu inceledim...en uygun olarak bunu gördüm...son üç ayda tuik verilerine göre konut satışları çok artıyor...faizlerin inmesi ile de son bir yıldır düşen veya yatay kalan konut sektörü canlanacaktır...normal şartlarda gyoların pd/dd rasyoları 0,50-1,00 aralıklarında olurdu..dün baktığımda bu rasyo ozakgyo da 0,34 te gördüm...yıl sonunda bir değerleme de yaparsa bu rasyo daha da ucuzlar...
faizlerin inmeye başlaması ile konut fiyatları aniden zıplar...bu yüzden de konut stoğu fazla olan gyolar ciddi kar artışlarına maruz kalacaktır...
kısacası gyo sektöründen bu hisseye de sermaye ayırdım...ayrıca yataş hissesine ve eski hissem olan gesana da sermaye ayırdım...gerisi de nasiptir diyorum..
ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri