Sayfa 591/610 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601 ... SonSon
Arama sonucu : 4874 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1357515

Dragos projesi değerlemesi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    1.900 m kar, eskiden tavan yaptırırdı böyle rakamlar, senen sonu bir de değerlemeler eklenirse.
    Nerdesin Sakura, son bilançoyla defter değeri ve f/k kaç oldu acaba.

Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

Buralardayım dostum son düşüşle hedefim olan elada 1 oda hedefime ulaştıran patrona şükranlarımı sunuyorum [emoji6] bilanco güzel olacak devam...

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    nasip....

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bundan temettü beklenmez, hep yeni varlık alımlarıyla ilgileniyor, yeni yatırım ve projeler başlatıyor, bu büyüme döneminde bedelsiz verir ancak.
    Parayı şuraya harcadım deme şansı yok erteler saklar belki ama corba kaynar [emoji23]

nasip....

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    ya ben hep burdayim ama yazmiyorum mirim,
    lot hedefim var onu yapmadan gitmeyecegim o yüzden bedelsiz önemli
    sakura simdi susi yaparken bedelsizin önemi daha iyi anliyordur
    Kazanciniz bol , tatlınız kazandibi olsun
    Lot artınca şirketteki payın artmaz 🫠 pay hedefin olsun mesela 1000/1 2 vs gibi bol kazançlar şirket büyüsün bizde büyüyelim inşallah.

nasip....

5. vay vay kimleri burada görüyorum...aziz dostlarım bawer ve maharaj buradaymışlar... arkadaşlar dün borsa dışında olan sermayemin bir bölümünü borsaya zerk ettim...gyo sektöründen de ozakgyo aldım...ozakgyo ile birlikte kilergyo ve torunlar gyo yu inceledim...en uygun olarak bunu gördüm...son üç ayda tuik verilerine göre konut satışları çok artıyor...faizlerin inmesi ile de son bir yıldır düşen veya yatay kalan konut sektörü canlanacaktır...normal şartlarda gyoların pd/dd rasyoları 0,50-1,00 aralıklarında olurdu..dün baktığımda bu rasyo ozakgyo da 0,34 te gördüm...yıl sonunda bir değerleme de yaparsa bu rasyo daha da ucuzlar...

faizlerin inmeye başlaması ile konut fiyatları aniden zıplar...bu yüzden de konut stoğu fazla olan gyolar ciddi kar artışlarına maruz kalacaktır...

kısacası gyo sektöründen bu hisseye de sermaye ayırdım...ayrıca yataş hissesine ve eski hissem olan gesana da sermaye ayırdım...gerisi de nasiptir diyorum..
    ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. toplamda kucağımda 5 evladım oldu... egegübre...brksn...yataş...ozakgyo...gesan...bunla r iyi çocuktur..hayırlı evlatlar olacaklarına inanıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    vay vay kimleri burada görüyorum...aziz dostlarım bawer ve maharaj buradaymışlar... arkadaşlar dün borsa dışında olan sermayemin bir bölümünü borsaya zerk ettim...gyo sektöründen de ozakgyo aldım...ozakgyo ile birlikte kilergyo ve torunlar gyo yu inceledim...en uygun olarak bunu gördüm...son üç ayda tuik verilerine göre konut satışları çok artıyor...faizlerin inmesi ile de son bir yıldır düşen veya yatay kalan konut sektörü canlanacaktır...normal şartlarda gyoların pd/dd rasyoları 0,50-1,00 aralıklarında olurdu..dün baktığımda bu rasyo ozakgyo da 0,34 te gördüm...yıl sonunda bir değerleme de yaparsa bu rasyo daha da ucuzlar...

faizlerin inmeye başlaması ile konut fiyatları aniden zıplar...bu yüzden de konut stoğu fazla olan gyolar ciddi kar artışlarına maruz kalacaktır...

kısacası gyo sektöründen bu hisseye de sermaye ayırdım...ayrıca yataş hissesine ve eski hissem olan gesana da sermaye ayırdım...gerisi de nasiptir diyorum..
    ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum...
    Hayırlı olsun dostum, çok mantıklı bir alım yapmışsın özak gyo özelinden. Fiyatı 2 yıl önceki değerlerde hala. Gyolarda bir ralli başladı, bu en az 1 yıl sürer diye düşünüyorum. Ozkgy, gyo lar içinde en potansiyeli bana göre

Sayfa 591/610 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •