Sayfa 25/341 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2728 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

--bir daha almam...şirket hakkında sonradan öğrendiklerimi ( istanbul gıdanın şirketten çıkarılışını; kendi öz malları olan ÖNEM gıdanın halka arzdan-anadolu gıda ile birleşerek borsaya açılmasından önce--şirketten çıkarılarak hülle ile yıldız holdinge geçmesi; godivada- USA payının bedelliye katılmayarak düşürülmesi (bunu etkin ortaklık olarak yükselmiş olduğunun lanse edilmesi); godivanın karlı kısmının satılarak diğerlerinin her sene ciddi zarar üretmesi, amerikadan alınan diğer iki şirketin devamlı zarar üretmesi, UB nin vasat karlılığı, bilanço güzellemeleri vs.vs, daha bir çok handikapını bilseydim zaten yatırım yapmazdım...

2. almam diyenlerin profilinden aldığı kağıtlara bakın..orada dönen dolaplarada bakın....

o kadar dolaba rağmen elde tutuyorsa, burada almam demesindeki amaç niyet başka olabilir...dikkatli olun...

3.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    almam diyenlerin profilinden aldığı kağıtlara bakın..orada dönen dolaplarada bakın....

o kadar dolaba rağmen elde tutuyorsa, burada almam demesindeki amaç niyet başka olabilir...dikkatli olun...
    birde uygunsuzluk olduğunu iddia edip eleştiri yapanların yazılarını inceleyin...kendi içinde onlarca tutarsızlık barındırıyorsa inandırıcı değildir...amacı farklı olabilir..

4.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bir daha almam...şirket hakkında sonradan öğrendiklerimi ( istanbul gıdanın şirketten çıkarılışını; kendi öz malları olan ÖNEM gıdanın halka arzdan-anadolu gıda ile birleşerek borsaya açılmasından önce--şirketten çıkarılarak hülle ile yıldız holdinge geçmesi; godivada- USA payının bedelliye katılmayarak düşürülmesi (bunu etkin ortaklık olarak yükselmiş olduğunun lanse edilmesi); godivanın karlı kısmının satılarak diğerlerinin her sene ciddi zarar üretmesi, amerikadan alınan diğer iki şirketin devamlı zarar üretmesi, UB nin vasat karlılığı, bilanço güzellemeleri vs.vs, daha bir çok handikapını bilseydim zaten yatırım yapmazdım...
    Nereye kadar satarlar, öngorunuz varmidir ?
    Ciddi soruyorum... Benim icin dip dediginiz yer ????

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    almam diyenlerin profilinden aldığı kağıtlara bakın..orada dönen dolaplarada bakın....

Gecmis olsun. .. Ceza almasaniz iyo olacakti. Siz yokken dutluktu buralar ) bilanco yorumunuz nedir , dip nereler sizce

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Nereye kadar satarlar, öngorunuz varmidir ?
    Ciddi soruyorum... Benim icin dip dediginiz yer ????

--daha önce bu soruya cevap verdim....8 dolardan 0,9 dolara düşen hisse bu...ben bir don biçmiyorum...bizim gıda 800 milyon dolardan 63 milyon dolara düşmüş...

7. görende kendi aldığı fezaya uçtu sanacak...

enf düzelmetesi ile 5 de birine falan düşütü...

8. 3.Ç net kar düşüşü daha çok kambiyo zararı ve bir miktarda vergi giderinden kaynaklı görünüyor. Hasılat tarafında ciddi bir düşüş yok bir miktar kar marjında düşüş var. 2.çeyrek sonu 35 lira olan euro 3.çeyrek sonu 38,10 civarı kapatmıştı doların artışı biraz daha sınırlıydı, şimdilerde euro 36'ya yaklaştı kurlar yılsonuna kadar tekrar ciddi bir atak yapmazsa kambiyo zararı son çeyrek bir miktar tersine döner. Yeni yılla birlikte yaşanacak ücret artışları kişisel gelirleri yeniden yukarı çekerek talep artışı yaratır.

Sayfa 25/341 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •